17:33 16.04.2021

Учасники акції "Твоя енергонезалежність" від "Івано-Франківськгаз Збуту" заощадили понад 5,6 млн грн

2 хв читати
Учасники акції "Твоя енергонезалежність" від "Івано-Франківськгаз Збуту" заощадили понад 5,6 млн грн

Другий рік поспіль ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" пропонував своїм клієнтам заощадити на споживанні природного газу в опалювальний період, зазделегідь придбавши енергоресурс за вигідними літніми цінами.

Протягом серпня-вересня 2020 року клієнти компанії мали можливість купити необхідний їм об’єм природного газу за акційними цінами та використовувати його до 31 березня 2021 року. Окрім привабливих цін, ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" повністю взяв на себе й витрати на зберігання закупленого газу. Тож клієнти компанії на півроку отримали фіксовану ціну і не хвилювалися за коливання ринкових цін на енергоресурс. 

Загалом до акції "Твоя енергонезалежність" долучилися 1959 клієнтів ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут", котрі придбали 2,161 млн кубометрів газу на суму 10,681 млн грн. Впродовж опалювального періоду домогосподарствами, що взяли участь в акції, було використано 2,015 млн кубометрів палива загальною вартістю 9,961 млн грн, що складає 93% замовленого енергоресурсу.

Найменший обсяг газу, придбаний в рамках акції, становив 20 м3, а "рекордсменом" із 7000 м3 стала Марія Михайлівна з м. Городенка, котра завдяки акції зуміла зекономити 13 875 грн. А от найбільше на різниці між акційною та ринковою ціною, що діяла на момент споживання газу, виграла Лідія Іванівна з с. Новичка Калуського району. При замовлених 5000 м3  її економія склала 16 105 грн. У той же час приблизно 35% абонентів резервували в середньому 1000-1500 кубометрів газу – їх економія склала в межах 4000 грн.

"Споживачі, котрі долучилися до акції, слідкували під час опалювального сезону не за коливаннями ціни, а лише за обсягом газу, який використовують, та вже з жовтня підраховували свою економію. Загалом "Твоя енергонезалежність" заощадила для родин наших клієнтів 5,667 млн грн", – розповідає директор ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" Юрій Пилипів.

Клієнтам, що використали не весь обсяг придбаного газу, компанія поверне залишок коштів або зарахує як оплату за наступний період. Кожен споживач сам обирає зручний варіант. Для цього необхідно написати відповідну заяву, яку можна завантажити з офіційного сайту ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" за посиланням: https://if.gaszbut.com.ua/ua/Info-for-consumers/id/vazhliva-informacija-dlja-uchasnikiv-akciji-tvoja--41087.

Підписані заяви потрібно надати в центри обслуговування клієнтів ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" чи відправити поштою за адресою: вул. Ленкавського, 20, м. Івано-Франківськ, 76010. Також скан-та фотокопії заяв можна надсилати електронною поштою на скриньку: [email protected]

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА