14:36 13.05.2021

Медики Кременчуцького району отримали необхідне обладнання від Біланівського ГЗК

3 хв читати

Біланівський ГЗК (БГЗК, Ferrexpo Belanovo Mining, FBM, входить до Групи Ferrexpo) передав чергову партію допомоги комунальному некомерційному медичному підприємству "Кременчуцька центральна районна лікарня". Від імені компанії Ferrexpo медикам було передано критично необхідне обладнання, яке дозволить суттєво убезпечити життя і здоров'я пацієнтів у період пандемії коронавирусу і поза нею.

Медичні працівники отримали кріоциліндри, апарат штучної вентиляції легенів (ШВЛ), двоканальні інфузомати, маски для неінвазивної ШВЛ, а також кисневі маски великої концентрації кисню. Загальна вартість обладнання, яке було передано в якості допомоги медичному закладу – понад 700 тис. грн.

"Компанія Ferrexpo надає постійну підтримку установам бюджетної сфери Кременчуцького району. Ми здійснюємо свої соціальні проєкти та ініціативи у всіх сферах, що істотно покращує якість життя населення. Але вже більше року нашим головним завданням є надання допомоги лікарням і медичному персоналу. Це люди, які працюють віч-на-віч із загрозою, і ми робимо все необхідне, щоб убезпечити медичний персонал і зробити все можливе для одужання пацієнтів. Передане сьогодні обладнання від провідних світових виробників допоможе у виконанні цього завдання", - повідомив Генеральний директор Біланівського ГЗК Юрій Химич.

За словами Виконувача обов'язків директора лікарні Марії Ігнатчук, обладнання для надання допомоги пацієнтам з проблемами дихальної системи - це дефіцитна та критично важлива поставка. "Ми спостерігаємо брак апаратів ШВЛ, кисневих масок та іншого дихального обладнання по всій Україні, від наявності цих приладів залежать життя наших пацієнтів. Ми дуже вдячні, що Компанія Ferrexpo закрила цю потребу для нашого медичного закладу", - додала вона.

Компанія Ferrexpo постійно здійснює моніторинг ситуації з рівнем захворюваності на коронавірус у регіоні, в якому підприємства ведуть свою виробничу діяльність, і оперативно реагує на потреби медичних установ не тільки Полтавської області, а й всієї України. У 2020 році менеджмент компанії прийняв рішення про виділення 2,5 млн. доларів на виконання заходів боротьби з коронавірусом, а на початку 2021 року ця сума була збільшена ще на 1 млн. доларів.

Довідка про компанію:

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатків, які використовуються у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2020 р. Компанія виробила 11,2 мільйона тонн залізорудних окатків. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА