14:58 18.05.2021

Прогнозовані платіжки увесь рік з тарифом "Твій газ Рівномірний платіж"

2 хв читати
Прогнозовані платіжки увесь рік з тарифом "Твій газ Рівномірний платіж"

Хто з нас не хотів би знати наперед суму, яку потрібно буде сплатити за природний газ у кінці місяця? Така можливість з’явилась у клієнтів ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут", котрі змінять базову річну пропозицію на тариф "Твій газ Рівномірний платіж".

Споживачі, які оберуть даний тариф, убезпечать себе від значних сум у квитанціях під час опалювального сезону завдяки рівномірному розподіленню оплати упродовж року.

"Компанія пропонує клієнтам їх індивідуальний річний обсяг споживання газу помножити на фіксовану ціну, а отриману суму сплачувати щомісячно рівними частинами. Дана пропозиція дозволить споживачам взимку сплачувати менше від їх фактичного споживання. Особливо цікавим тариф має стати для власників індивідуального опалення та газових колонок, що використовуються для підігріву води", – розповідає директор ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" Юрій Пилипів.

Також пропозиція дозволить не хвилюватися через здорожчання палива з настанням холодів, адже ціна енергоресурсу буде зафіксована на весь рік і складатиме 7,99 грн/м3. Підключити тариф можна до 31 серпня, а діятиме він до 30 квітня 2022 року. 

"По завершенні дії тарифу відбудеться звірка показників лічильника після чого споживач  отримає  звіт з перерахунком. Якщо протягом цього часу клієнт не використає увесь запланований річний обсяг газу, заощаджена сума повернеться на його банківський рахунок або ж залишиться на особовому рахунку для майбутніх платежів", – пояснює Юрій Пилипів.

Перейти на "Твій газ Рівномірний платіж" споживачі можуть у зручний для себе спосіб:

  • у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua чи відділеннях "Івано-Франківськгаз Збут";
  • на сайті компанії https://ifgaszbut.104.ua/ua/;
  • за телефоном контакт-центру: (0342) 76 63 04.
  • Незабаром така можливість з’явиться і в Особистому кабінеті на платформі 104.ua.

Нагадаємо, згідно з рішенням Уряду та НКРЕКП, з 1 травня всіх побутових споживачів газу автоматично перевели на річні контракти на газ із фіксованою ціною. Втім, клієнти "Івано-Франківськгаз Збут" мають можливість обрати й інші тарифи, ознайомитися з якими можна на офіційному сайті компанії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА