10:33 24.05.2021

"Автоспецпром" передав 142 "швидкі" типу В ДП "Медзакупівлі України" та першим виконав свої обов'язки за контрактом

3 хв читати

ТОВ "Автоспецпром" повністю виконало замовлення ДП "Медичні закупівлі України" на 246 автомобілів швидкої медичної допомоги. У середу, 19 травня, компанія завершила передачу держпідприємству другої партії автівок – 142 "швидких" типу В. Двома тижнями раніше "Медзакупівлі" отримали від "Автоспецпрому" 104 реанімобілі ("швидкі" типу С). Таким чином, отримавши найбільше замовлення серед інших виробників у межах даної закупівлі, компанія першою на 100% виконала взяті на себе зобов'язання.

Комплектація та повна відповідність переданих "швидких" вимогам ДСТУ EN 1789:2015 були засвідчені представниками держпідприємства, регіональних центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а також незалежними експертами. Реанімобілі вже доставили до регіонів, а "швидкі" типу В наразі опломбовані й очікують на відправлення.

"Як і 104 реанімобілі, усі "швидкі" типу В були прийняті з першого разу, легко та швидко. До того ж без жодних зауважень. Виконавши таке велике замовлення першими, ми підтвердили свій статус провідного українського виробника "швидких" і невіддільного учасника системи екстреної медичної допомоги країни, – говорить заступник директора ТОВ "Автоспецпром" Кирило Коморкін. – При цьому швидкість та масштаб замовлення жодним чином не вплинули на якість: кожна деталь у кожній машині відповідає всім чинним вимогам до автомобілів швидкої медичної допомоги".

ТОВ "Автоспецпром" та ДП "Медичні закупівлі України" уклали договори про постачання спеціалізованого санітарного транспорту екстреної медичної допомоги типу В та типу С у загальній кількості 246 автомобілів 29 грудня 2020 року. Компанія запропонувала держпідприємству найнижчу ціну на "швидкі" серед усіх інших виробників такого транспорту: більшість партнерів компанії пішли на зустріч та запропонували спеціальні ціни на свою продукцію для проєкту "Медзакупівель".

"Попри те, що днями автопарки регіональних центрів ЕМД та МК поповняться 142 новими "швидкими", попереду багато роботи. Швидка допомога потребує заміни ще сотень автівок, які працюють не один десяток років. Такі проєкти від ДП "Медичні закупівлі", як цей, дають змогу пришвидшити процес оновлення й забезпечити якомога більше бригад якісними та надійними "швидкими". Своєю чергою, ми готові й надалі долучатися до таких проєктів", – зазначає Кирило Коморкін.

Довідково

ТОВ "Автоспецпром" розпочало свою діяльність у 2012 році й сьогодні є провідним виробником автомобілів екстреної (швидкої) допомоги у країні й головним постачальником медичного автотранспорту для державних і приватних медичних установ України. Наприкінці листопада 2020 року компанія отримала сертифікат відповідності від європейського автогіганта PSA Groupe, ставши першим українським виробником "швидких", який отримав документ такого рівня. 

Автомобілі швидкої допомоги виробляються у типах А1, А2, В і С на шасі Citroen, Peugeot і Mercedes. Контроль якості продукції ведеться відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 13485 (Менеджмент якості для медичних приладів).

У квітні та травні 2020 року PSA Groupe і ТОВ "Автоспецпром" разом реалізували кампанію з надання допомоги Міністерству охорони здоров'я України та регіональним медичним закладам у підтриманні належного технічного стану "швидких" брендів Peugeot і Citroen. Спільно компанії відремонтували 100 "швидких". 

Groupe PSA (Peugeot Societe Anonyme) – французька автомобілебудівна компанія. Це другий за величиною виробник автомобілів у Європі і власник таких брендів як Citroen, Peugeot, Opel, Vauxhall і DS Automobiles.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА