21:00 17.08.2021

Відкрита відповідь ТОВ "Автоспецпром" виданню DELO.UA: ми забезпечуємо регіони "швидкими" за найвигіднішими цінами

3 хв читати

Ввечері у понеділок, 17 серпня, на сайті https://delo.ua/ була оприлюднена чергова маніпулятивна стаття проти ТОВ "Автоспецпром". В нас немає сумнівів, що ця публікація була замовлена одним з наших конкурентів, який наразі витрачає значні кошти, щоб "розмістити" новини з посиланням на цю статтю в інших ЗМІ.

Враховуючи, що журналісти колись поважного видання знехтували нормами Кодексу журналістської етики та навіть не спробували отримати коментар від "Автоспецпрому", наводимо його публічно. Сподіваємося, ЗМІ, які сьогодні поширили та продовжують поширювати "джинсу" від DELO.UA, візьмуть до уваги позицію нашої компанії та наведуть її у своїх публікаціях для додержання балансу думок та принципів об'єктивності й неупередженості.

Позиція ТОВ "Автоспецпром" наступна:

Наша компанія забезпечує регіональні центри екстреної медичної допомоги та медицини катастроф машинами швидкої допомоги за найвигіднішими цінами. Спроби звинуватити компанію у нечесній ціновій політиці стосовно регіональних центрів ЕМД та МК є не що інше, як черговий наклеп з боку конкурентів на фоні оформлення нового масштабного замовлення ДП "Медичні закупівлі України".

Видання DELO.UA, ґрунтуючись на тому, що вартість "швидких" для регіональних центрів ЕМД та МК різниться від ціни, якої вдалося досягти у межах попереднього масштабного замовлення ДП "Медичні закупівлі України", звинувачує компанію у міфічній спробі заробити на медиках. І одночасно повністю ігнорує численні угоди про постачання "швидких" у регіональні центри ЕМД іншими компаніями (конкурентами ТОВ "Автоспецпром") за значно вищими цінами – на 300, 500, 700 тисяч гривень вище, ніж пропонує наша компанія.

Автори цієї дешевої маніпуляції також ігнорують той факт, що "Автоспецпром" вже неодноразово пояснював: таку вартість автівок для "Медичних закупівель України" вдалося досягти завдяки безпрецедентним знижкам від постачальників базового шасі, медичного обладнання та комплектуючих у межах саме цього замовлення.

ТОВ "Автоспецпром" розцінює такі публікації як продовження інформаційних атак конкурентів з метою нашкодити лідеру ринку. Вкотре наголошуємо: до таких методів вдаються лише ті, хто не може забезпечити лікарів новими сучасними "швидкими" за адекватною ціною, не виконує замовлення вчасно та не може забезпечити належну якість серійного виробництва "швидких" згідно з вимогами стандарту ДСТУ EN 1789.

"Автоспецпром" дякує медикам, керівникам регіональних центрів ЕМД та інших державних та приватних установ, які керуються власним розумом, а не маніпулятивними матеріалами у засобах масової інформації.

Довідково

ТОВ "Автоспецпром" розпочало свою діяльність у 2012 році й сьогодні є провідним виробником автомобілів екстреної (швидкої) допомоги у країні й головним постачальником медичного автотранспорту для державних і приватних медичних установ України. Наприкінці листопада 2020 року компанія отримала сертифікат відповідності від європейського автогіганта PSA Groupe, ставши першим українським виробником "швидких", який отримав документ такого рівня.

Автомобілі швидкої допомоги виробляються у типах А1, А2, В і С на шасі Citroen, Peugeot і Mercedes. Контроль якості продукції ведеться відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 13485 (Менеджмент якості для медичних приладів).

У квітні та травні 2020 року PSA Groupe і ТОВ "Автоспецпром" разом реалізували кампанію з надання допомоги Міністерству охорони здоров'я України та регіональним медичним закладам у підтриманні належного технічного стану "швидких" брендів Peugeot і Citroen. Спільно компанії відремонтували 100 "швидких".

Groupe PSA (Peugeot Societe Anonyme) – французька автомобілебудівна компанія. Це другий за величиною виробник автомобілів у Європі і власник таких брендів як Citroen, Peugeot, Opel, Vauxhall і DS Automobiles.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА