12:04 08.07.2021

ТОВ "Автоспецпром" закликає конкурентів не гаяти гроші на замовні публікації у ЗМІ, а зосередитися на якості та вартості "швидких" для системи ЕМД України

3 хв читати

ТОВ "Автоспецпром" – провідний український виробник автомобілів швидкої медичної допомоги – закликає конкурентів, які в черговий раз вдалися до брудної інформаційної атаки з метою нашкодити компанії, не гаяти часу та грошей на замовні публікації у ЗМІ. Такі витрати лише збільшують кінцеву ціну "швидких" для замовників, а отже – посилюють перевагу ТОВ "Автоспецпром", яке наразі пропонує медичний спецтранспорт за найнижчими цінами.

"Ми закликаємо конкурентів до чесної боротьби лише в правовому полі, конкуренції за ціною та якістю, вартістю експлуатації, сервісом. Це не тільки дозволить збільшити прозорість ринку "швидких" нашої країни, а й позитивно відіб'ється на системі екстреної допомоги в цілому", – зазначив заступник директора ТОВ "Автоспецпром" Кирило Коморкін.

Своєю чергою негативні публікації, сповнені брудних фейків, шкодять не тільки компанії, а й регіональним центрам екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, ДП "Медичні закупівлі України", Міністерству охорони здоров'я, іншим органам влади та, врешті решт, українському суспільству та Україні.

"Ми вважаємо такі публікації проявом відчаю з боку конкурентів, які не можуть запропонувати державі якісну "швидку" за прийнятною ціною, і замість цього брудними методами намагаються зірвати угоди інших компаній", – підкреслив К. Коморкін.

Свіжим прикладом такої замовної публікації став блог "експерта" Віктора Тарана на сайті "Цензор.НЕТ", у якому він звинуватив ТОВ "Автоспецпром" у нібито монополізації ринку та зібрав всі фейки про компанію, які час від часу виходять на низькопробних сайтах.

ТОВ "Автоспецпром" офіційно заявляє, що всі звинувачення у зазначеній публікації є недостовірними. Ба більше, компанія їх вже неодноразово спростовувала публічно. Пошук у Google дозволяє будь-кому, навіть "експерту Віктору Тарану" знайти цю інформацію. А отже автор, імовірніше за все, свідомо сприяв розповсюдженню фейків про товариство.

Наголошуємо, вплив на роботу ТОВ "Автоспецпром" можуть здійснювати виключно його бенефіціарні власники та безпосередні керівники, імена яких зазначені у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і на офіційному сайті компанії. Будь-які твердження про вплив на діяльність компанії з боку інших осіб є спекуляціями. Так само як і твердження автора про монополізацію ринку товариством. Наразі в Україні вільно працюють не менше десяти виробників спецтранспорту, у тому числі медичного. Що ж до міфічних зв'язків компанії з так званою "ДНР", ТОВ "Автоспецпром" вкотре інформує: компанія працює на території Київської області, де також мешкають всі її бенефіціарні власники та співробітники, сумлінно сплачує всі податки та підтримує територіальну цілісність та недоторканість України.

Наразі ТОВ "Автоспецпром" готує документи для судового позову щодо розповсюдження недостовірних відомостей до автора цієї публікації та до засобів масової інформації, які також поширили фейки з посиланням на це "першоджерело", не перевіривши інформацію та не звернувшись за коментарем до компанії, як цього вимагає законодавство України та Кодекс журналістської етики.

Довідково

ТОВ "Автоспецпром" розпочало свою діяльність у 2012 році й сьогодні є провідним виробником автомобілів екстреної (швидкої) допомоги у країні й головним постачальником медичного автотранспорту для державних і приватних медичних установ України. Наприкінці листопада 2020 року компанія отримала сертифікат відповідності від європейського автогіганта PSA Groupe, ставши першим українським виробником "швидких", який отримав документ такого рівня.

Автомобілі швидкої допомоги виробляються у типах А1, А2, В і С на шасі Citroen, Peugeot і Mercedes. Контроль якості продукції ведеться відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 13485 (Менеджмент якості для медичних приладів).

У квітні та травні 2020 року PSA Groupe і ТОВ "Автоспецпром" разом реалізували кампанію з надання допомоги Міністерству охорони здоров'я України та регіональним медичним закладам у підтриманні належного технічного стану "швидких" брендів Peugeot і Citroen. Спільно компанії відремонтували 100 "швидких".

Groupe PSA (Peugeot Societe Anonyme) – французька автомобілебудівна компанія. Це другий за величиною виробник автомобілів у Європі та власник таких брендів як Citroen, Peugeot, Opel, Vauxhall і DS Automobiles.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА