11:39 04.06.2021

ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" розігрує 110 грошових призів на оплату газу

2 хв читати
ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" розігрує 110 грошових призів на оплату газу

ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" запускає першу у 2021 році акцію для своїх клієнтів – "Рівномірний підключай – газ вигравай!". Серед споживачів, котрі у червні підключать тариф "Твій газ Рівномірний платіж", буде розіграно 110 грошових призів на оплату природного газу.

Тариф "Твій газ Рівномірний платіж" від ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" – це чудовий варіант для споживачів, що прагнуть зменшити суми у платіжках за комуналку під час опалювального сезону. Тариф дозволяє рівномірно розподілити фінансове навантаження на родинний бюджет протягом року. Річний обсяг споживання палива множиться на фіксовану ціну, і клієнт щомісяця сплачуватиме за газ рівними частинами.

"Головна перевага тарифу "Твій газ Рівномірний платіж" – відсутність надмірних сум у платіжках в холодні місяці, коли газ, окрім побутових потреб, використовується і для обігріву помешкання. Пропозиція, насамперед, актуальна для власників осель з індивідуальним опаленням – адже дозволить сплачувати взимку до 40% менше. А для клієнтів, котрі підключать тариф у червні, це ще й нагода виграти приємний грошовий бонус", – розповідає директор ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" Юрій Пилипів.

Приєднуйтесь до тарифу "Твій газ Рівномірний платіж" у червні та автоматично беріть участь у розіграші сертифікатів на газ:

🎁1 місце – сертифікат 3000 грн на газ

🎁2 місце – сертифікат 2000 грн на газ

🎁3 місце – сертифікат 1000 грн на газ

🎁4-5 місця – сертифікат 500 грн на газ

🎁6-10 місця – сертифікат 250 грн на газ.

100 перших учасників гарантовано отримають на Особовий рахунок по 50 грн на оплату газу.

Особові рахунки переможців будуть визначені за допомогою сервісу random.org та оголошені 5 липня на офіційному сайті компанії (https://if.gaszbut.com.ua) та сторінці Facebook (https://www.facebook.com/ifgaszbut.104.ua)

Для переходу на "Твій газ Рівномірний платіж" потрібно подати нову Заяву-приєднання у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua чи відділеннях постачальника. Зафіксувати свою згоду на зміну умов можна також через Особистий кабінет 104.ua, сайт "Івано-Франківськгаз Збут" або контакт-центр (тел: +38(0342) 76 63 04 (з 8.00 до 20.00 щодня; е-mail: [email protected]).

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА