19:42 09.07.2021

Бізнес-форум з емоційного інтелекту EQ Business Forum | 23 липня 2021 | Київ та онлайн

2 хв читати

Якщо ви керівник компанії, управління, відділу, проекту, вам потрібна свіжа експертиза з емоційного інтелекту.  Емоційний інтелект - це потужний бізнес-інструмент. Це те, що на практиці повинен вміти та розвивати в собі будь-який керівник, якщо він зацікавлений в управлінні ресурсним станом співробітників та високих фінансових показниках компанії.

Солідні hard skills управлінця розбиваються вщент, коли у процесі впровадження інновацій або в просуванні нового проекту у команді виникають конфлікти, люди вигоряють, процеси гальмуються, зриваються домовленості - компанія втрачає фінанси й послаблює репутацію. Знайомо? У чому причина такого ефекту?

У тому, що бізнес – це, в першу чергу, люди. Їхня психологія, їхня власна емоційна картина світу. А будь-які зміни - це завжди негативні емоції: тривога, страх, невпевненість, втома, постійний стрес. Чим вище швидкість змін, тим інтенсивніші переживання людей, тим більша їхня емоційна палітра.

В результаті - народжується опір: керівник та його оточення відчувають тривогу, страх, роздратування, втрачається впевненість у власних силах, в успіху спільної справи. І тоді емоційний інтелект допомагає розкласти опір на окремі емоції, щоб точково впливати на причини цього стану – й таким чином попереджати зриви проектів, падіння доходів та мотивації.

23 липня 2021 ви зможете отримати сучасну експертизу розвитку емоційного інтелекту, його вимірювання та використання для вирішення бізнес-задач на EQ BUSINESS FORUM: Емпатія. Рішення. Ресурси у Києві, офлайн та онлайн.

У результаті форуму ви дізнаєтесь про феномен EQ як практичний інструмент для підвищення усвідомлення, мотивації та розвитку навички helicopter view для прийняття швидких й правильних рішень. Ви отримаєте практичні методи вимірювання EQ та засоби впровадження емоційного інтелекту в культуру команди, дізнаєтесь про практичний кейс впровадження EQ для Agile-трансформації у компанії. Й звичайно вас чекають методи та практичні інструменти для збереження власного та командного ресурсу і практики АНТИвигоряння.

Експертиза форуму допоможе вам:

  • Наймати кандидатів з високим емоційним інтелектом;
  • Розуміти емоції співробітників і те, як вони вибудовують взаємини всередині команди;
  • Поліпшити власні управлінські навички;
  • Використовувати ефективні методи комунікації з колегами, партнерами, клієнтами;
  • Збільшити залученість, лояльність людей у команді та їхній фокус на високі результати.

Детальніше про програму EQ BUSINESS FORUM: Емпатія. Рішення. Ресурси та бронювання участі за посиланням: https://eq.kagroup.ua/

Вивчивши тонкощі роботи з емоційним інтелектом, можна зробити реальний прорив у бізнесі. Приходьте, удосконалюйтеся, отримуйте задоволення від роботи та життя!

Інтерфакс-Україна – генеральний інформаційний партнер заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА