18:18 22.11.2021

"Вінницягаз" встановив  180 нових ШГРП на мережах Вінниччини

2 хв читати
"Вінницягаз" встановив  180 нових ШГРП на мережах Вінниччини

Для модернізації газорозподільних мереж регіону АТ "Вінницягаз" встановив за останніх три роки 180 сучасних ШГРП виробництва Львівського заводу RGC Production. З них 30 у поточному році. Високоякісне обладнання регулює тиск газу в мережі та забезпечує стабільну подачу блакитного палива споживачам.

Пріоритетним напрямком роботи АТ "Вінницягаз" є модернізація газових мереж, встановлення нового та заміна існуючого, морально застарілого обладнання на сучасне. Зокрема, за останніх 3 роки компанією встановлено 180 шафових газорозподільних пунктів виробництва Львівського заводу RGC Production. З них у поточному році - 30 одиниць. При цьому 144 ШГРП встановлені на заміну застарілим зразкам за рахунок плати за розподіл газу. Решта - при нових газифікаціях за кошти замовників. Обладнання ШГРП регулює рівень тиску газу в мережі, забезпечує його пониження та стабільну підтримку на необхідному рівні, запобігає стрибкам тиску. Фільтри ШГРП очищують блакитне паливо від механічних мікрочасток перед подачею його на газові прилади споживачів.

"Від роботи ШГРП залежить стабільний та безаварійний розподіл газу споживачам. Тому АТ "Вінницягаз" використовує надійне обладнання кращих виробників", - зауважує директор технічний АТ "Вінницягаз" Ігор Дорошенко.

Модернізація та редизайн газових мереж зі встановленням нового обладнання фінансується за рахунок тарифу на розподіл газу. Вартість встановлення одного ШГРП залежно від його потужності становить від 150 до 550 тис. грн. Відтак, вчасна оплата послуги розподілу газу - запорука утримання газорозподільних мереж і споруд на них в належному стані, стабільної доставки газу кожному споживачу.

 

Довідка: Регіональна Газова Компанія - сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, орієнтовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн. споживачів газу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА