14:29 24.12.2021

АТ "Миколаївгаз" пропонує комплекс робіт по заміні старого газового обладнання на нове

2 хв читати
АТ "Миколаївгаз" пропонує комплекс робіт по заміні старого газового обладнання на нове

На початку 2021 року АТ “Миколаївгаз” запропонувало своїм споживачам нові послуги з продажу газового обладнання та приладів: котлів, модемів для передачі показань лічильників, сигналізаторів газу тощо. Всі товари, які пропонує компанія, сертифіковані та відповідають міжнародним стандартам якості.

Один з найпопулярніших сегментів у продажі газового оснащення становлять котли. Споживачі природного газу та забудовники активно купують у компанії нове енергоефективне  обладнання для своїх осель.

З метою економії на опаленні в зимовий період споживачі дедалі частіше обирають нові енергоефективні газові котли, адже заміна старого обладнання на нове сприяє значній економії газу. Якщо котел відпрацював більше 10 років, то він втрачає свій коефіцієнт корисної дії (ККД) до 40%, і це відображається у платіжках.

АТ “Миколаївгаз” радить: якщо споживачі хочуть заощадити на оплаті за газ, то варто замислитись над заміною застарілого газового обладнання на нове, сучасне та енергоефективне для обігруву своїх осель. Правильно підібрати котел відповідно до характеристик помешкання та  його потреб допоможуть персональні менеджери в Клієнтських просторах 104.ua.

Порівняти та обрати енергоефективне газове обладнання можна в Інтернет-магазині 104.ua Market.  На сайті ви знайдете великий вибір сучасної та енергоефективної техніки з її детальною характеристикою. Якщо після перегляду певної категорії товарів у вас залишаться питання, то вас проконсультує менеджер за номером 0800 304 104. Замовити покупку та встановлення  приладів можна в Клієнтських просторах 104.ua.

 Компанія АТ “Миколаївгаз” здійснить повний комплекс робіт із заміни котла. До послуги з реконструкції входить демонтаж/монтаж обладнання, оформлення пакету дозвільних та технічних документів, сертифіковані матеріали, комплектуючі та надання гарантії.

Довідка про компанію:

АТ "Миколаївгаз" - газорозподільна компанія, що здійснює свою діяльність на території  Миколаївської області у співпраці з брендом РГК.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

АТ "Миколаївгаз" експлуатує 8,7 тис. км газопроводів і забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області.

Клієнтами компанії є понад 349 тис. побутових споживачів Миколаївської області, а також 2,8 тис. підприємств, установ і організацій.

У 2020 році АТ "Миколаївгаз" доставила своїм клієнтам  421,5 млн куб.м газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА