09:20 22.02.2022

"Миколаївгаз": клієнти надають перевагу онлайн-сервісам 104.ua

2 хв читати
"Миколаївгаз": клієнти надають перевагу онлайн-сервісам 104.ua

Понад 170 тисяч споживачів газу Миколаївщини – а це майже половина клієнтів АТ "Миколаївгаз" – використовують онлайн-сервіси 104.ua для взаємодії з компанією. Переважно для передачі показань лічильників та оплати за послугу з розподілу газу.

Онлайн-сервіси дозволяють більшість газових питань вирішити дистанційно. Головною перевагою використання інтерактивних додатків є безпека в умовах дії карантинних обмежень. Клієнт може обрати будь-який зручний для себе сервіс: особистий кабінет на сайті 104.ua, оновлений мобільний додаток 104.ua, чат-бот у Вайбер або Телеграм.

Наприкінці 2021 року єдиний сервіс для споживачів природного газу 104.ua оновив мобільний додаток, інтегрувавши до нього штучний інтелект: тепер користувачі мають змогу передавати показання, просто сфотографувавши лічильник газу.

"Щомісяця передавати показання лічильника та вчасно сплачувати за спожитий газ та його розподіл — відповідальність та обов’язок кожного споживача. Тому для зручності наших клієнтів ми створюємо і постійно оновлюємо наші онлайн-сервіси", - розповідає начальник Миколаївського регіонального управління Клієнтського простору 104.ua Станіслав Янчук.

Інтерактивні сервіси 104.ua мають широкий функціонал: можливість керувати кількома особовими рахунками, слідкувати за поточним балансом нарахувань та розрахунків за газ та послугу з його розподілу, оплачувати та переглядати історію платежів, відстежувати дані щомісячного споживання газу, передавати показання лічильника, замовити дзвінок для консультації з фахівцем, а також оплачувати за послуги з розподілу газу швидко та зручно – в кілька кліків.

 

 

Довідка про компанію:

АТ "Миколаївгаз" - газорозподільна компанія, що здійснює свою діяльність на території  Миколаївської області у співпраці з брендом РГК.

РГК – виробничо-технологічна компанія, що розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Наші проєктні центри, виробничі потужності і логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.

АТ "Миколаївгаз" експлуатує 8,7 тис. км газопроводів і забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області.

Клієнтами компанії є понад 349 тис. побутових споживачів Миколаївської області, а також 2,8 тис. підприємств, установ і організацій.

У 2021 році АТ "Миколаївгаз" розполілило своїм клієнтам  462,7 млн куб.м газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА