11:37 28.01.2022

"Миколаївгаз": у 2021 році до газових мереж приєднано 142 об’єкти

2 хв читати
"Миколаївгаз": у 2021 році до газових мереж приєднано 142 об’єкти

У 2021 році працівники АТ "Миколаївгаз" здійснили газифікацію чотирьох багатоквартирних будинків. Також виконано 30 стандартних та 108 нестандартних приєднань до газорозподільних мереж.

"Миколаївгаз" розробив для клієнтів комплексну послугу з газифікації "під ключ". Серед переваг послуги: синхронність виконання усіх процесів, експертний супровід, якісні матеріали та новітнє газове обладнання, що дозволить суттєво заощадити клієнту час та кошти під час газифікації об’єкта.

"Комплексна послуга користується великим попитом. Також ми пропонуємо клієнтам індивідуальний підбір сертифікованого газового обладнання від провідних європейських виробників. У нас замовляють газове обладнання з встановленням та подальшим сервісним обслуговуванням не лише індивідуальні домоволодіння, а й забудовники" - зазначила директор з капітального будівництва АТ "Миколаївгаз" Світлана Симчич.

АТ "Миколаївгаз" надає послуги не лише з газифікації, а й з реконструкції вже існуючої системи газопостачання. Минулого року послугу з реконструкції замовили 373 клієнти компанії.

Для того щоб замінити застаріле газове обладнання на нове, сучасне та енергоефективне, необхідно звернутися до 104.ua клієнтського простору. Персональні менеджери допоможуть обрати газове обладнання, відповідно до технічних характеристик газової системи та особистих побажань клієнта. АТ "Миколаївгаз" пропонує комплексну послугу із заміни газового котла за 8500 гривень.

 

 

Довідка про компанію:

АТ "Миколаївгаз" - газорозподільна компанія, що здійснює свою діяльність на території  Миколаївської області у співпраці з брендом РГК.

РГК - технологічна компанія, що спеціалізується на операційних, виробничих, інжинірингових та R&D рішеннях для газорозподілу. Під брендом РГК працює 20 операторів ГРМ, в яких працює 38 тис фахівців. Вони обслуговують 250 тыс. км газопроводів та 8,4 млн. споживачів газу. Створені виробничі потужності та логістична мережа РГК забезпечують сучасним обладнанням потреби українського та розраховані на глобальні ринки.

АТ "Миколаївгаз" експлуатує 8,7 тис. км газопроводів і забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області.

Клієнтами компанії є понад 349 тис. побутових споживачів Миколаївської області, а також 2,8 тис. підприємств, установ і організацій.

У 2021 році АТ "Миколаївгаз" розполілило своїм клієнтам  462,7 млн куб.м газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА