10:55 14.02.2022

АТ "Харківміськгаз" у 2021 році сплатило майже 175 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів

2 хв читати
АТ "Харківміськгаз" у 2021 році сплатило майже 175 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів

За 2021 рік газорозподільна компанія АТ "Харківміськгаз" сплатила 174,4 млн. грн податків. З них, 107 млн. грн до державного і 67,4 млн. грн. до місцевого - що є істотним внеском у розвиток місцевих громад і відновлення економіки регіону.

АТ "Харківміськгаз", що працює під брендом Регіональної газової компанії, увійшло до числа найбільших платників податків міста. Загалом, компанії, що працюють під брендом РГК сплатили в минулому році до бюджетів усіх рівнів 4,3 млрд грн.

"Ми завжди діємо прозоро в питаннях оплати праці та сплаті податків, дбаючи про своїх працівників та громади міста, – зазначила фінансовий директор АТ "Харківміськгаз" Ольга Таргонська. – Цього року ми започатковуємо низку довгострокових проектів, спрямованих на сталий розвиток міста".

За ініціативою Регіональної газової компанії цього року АТ "Харківміськгаз" реалізовуватиме освітні, екологічні ініціативи в рамках проектів ESG. Зокрема, компанія продовжує співпрацю з місцевими професійно-технічними та вищими учбовими закладами освіти для реалізації програми дуальної освіти.

АТ "Харківміськгаз" прагне забезпечувати збереження довкілля, тому підтримує відповідальне споживання, а саме відмову від паперових рахунків та розвиток цифрових сервісів і програмних продуктів. Для підтримки екосистеми міста-мільйонника газова компанія планує долучитися до проекту з висадки зелених насаджень.

Довідка: РГК - технологічна компанія, що розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Наші проєктні центри, виробничі потужності і логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА