18:09 15.02.2022

АТ "Житомиргаз" у 2021 році сплатило близько 200 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів

2 хв читати
АТ "Житомиргаз" у 2021 році сплатило близько 200 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів

За 2021 рік газорозподільна компанія АТ "Житомиргаз" сплатила 187,9 млн. грн податків. З них, 116,6 млн. грн до державного і  71,3 млн. грн. до місцевого - що є істотним внеском у розвиток місцевих громад і відновлення економіки регіону. Загалом, компанії, що працюють під брендом РГК сплатили в минулому році до бюджетів усіх рівнів 4,3 млрд грн.

 

Минулого року газорозподільна компанія спрямувала до бюджетів усіх рівнів 187,9 млн грн. АТ "Житомиргаз", що працює під брендом Регіональної газової компанії, входить до групи великих платників податків Житомирської області. Таким чином, компанія робить значний внесок у розвиток інфраструктури населених пунктів регіону, роботу закладів соціальної сфери, а також підтримку військових.  

 

"Наша компанія завжди дотримується принципу прозорості, особливо, якщо це стосується питань оплати праці та сплати податків. Зокрема 71,3 млн. грн. податків сплачено до місцевих бюджетів для розвитку громад регіону", – зазначив фінансовий директор Дмитро Конюх.

 

Також газорозподільна компанія продовжуватиме реалізацію діючих освітніх та екологічних проектів. Зокрема, у 2022 будуть проведені технічні та економічні розрахунки по редизайну 8 газорозподільних станцій.  Передбачається повне виконання робіт з модернізації по трьох ГРС: Озерянка, Райгородок та Брусилів. Комплекс заходів з редизайну включатиме заміну старого газорозподільного обладнання на нове, прокладання сучасних газопроводів та виведення надлишкових потужностей. Це зменшить технологічні витрати газу та підготує мережі до роботи з чистими видами енергії.

На дослідному полігоні АТ "Житомиргаз" фахівці компанії спільно з науковцями продовжать дослідження впливу водню та метан-водневої суміші на газорозподільні мережі, газове обладнання та прилади обліку. Окрім того, у поточному році компанія спільно з місцевими громадами реалізує низку проектів в рамках політики сталого розвитку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА