01:27 16.07.2022

Фонд Реконструкції та розвитку України та КНУБА передали новий джип захисникам України

2 хв читати

У четвер, 14 липня, президент фонду Реконструкції та розвитку України Артем Гончаренко,  керівник Контрамарка Хелп Олександр Порядченко та ректор КНУБА  Петро Куліков вручили військовим ЗСУ, серед яких є і співробітники університету, джип 4х4. Це внесок у матеріально-технічне забезпечення військової частини Збройних Сил України.

Президент фонду Реконструкції та розвитку України  Артем Гончаренко зауважив, що тільки у підтримці – сила єдності. Колеги та товариші в тилу мають підтримувати своїх побратимів на фронті. «Ми сильні разом, ми в КНУБА – не тільки відбудовуємо Україну, а й створили Міжнародний будівельний фонд «Україна»», який вже починає проекти будівництва житла для «Героїв війни», а сьогодні ми підтримали своїх колег – надаючи їм автомобіль».

«Обираючи машину,  передивившись купу варіантів, та знайшовши саме цю, торгуючись за неї та спілкуючись з власником в Европі, я зрозумів, що колишній власник реально бажає швидшої перемоги нашій країні, навіть ікони залишив. Везучи машину нашим хлопцям – я думав про найшвидшу перемогу і те, як ми в Контрамарці Хелп можемо ще допомогти, а відчуття від їзди нагадувало управління танком-суперкаром» – прокоментував подарунок Олександр Порядченко.

Ректор Петро Куліков виступив з промовою до військових та волонтерів: «Кожен із нас – гвинтик великої машини, яка спрямована на перемогу, кожен намагається допомогти, ми разом збираємо та координуємо допомогу ЗСУ, і не тільки в будівельному напрямку».

Ми віримо у власні сили та продовжуємо разом будувати наше майбутнє. Тому що нас об’єднує любов до України, єдиної та неповторної. І любов переможе. Так, зараз вам, можливо, здається, що навкруги темрява. Але завтра знову зійде сонце над нашим мирним небом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА