15:25 16.05.2023

Переваги мікрокредиту для фізичних осіб в країнах, які розвиваються

3 хв читати
Переваги мікрокредиту для фізичних осіб в країнах, які розвиваються

Багато українців вже встигли ознайомитись з послугами мікрокредитування, оскільки цей сучасний вид фінансування дозволяє швидко отримати невелику суму грошей на карту з мінімальним пакетом документів. Онлайн-кредитування в країні, яка розвивається, особливо, зростає зі збільшенням користувачів пластикових карт. 

Мікрокредитування націлене на збільшення доступу до фінансових послуг для населення. У перспективі це дає можливість зменшити рівень бідності, підтримувати розвиток малого бізнесу і покращити рівень фінансової інклюзивності в країні.

Хто може оформити заявку на мікрокредит 

В основному, мікропозиками користуються фізичні особи, які з будь-яких причин (наприклад, відсутність офіційного працевлаштування чи кредитної історії) не мають доступу до послуг традиційного кредитування. 

Отримати кошти в Finsfera можна на будь-які потреби: ремонт автомобіля чи побутової техніки, споживчі товари, лікування, подорож тощо.

Мікрокредитування доступне навіть для низько прибуткових верств населення, таких як:

  • Студенти;
  • Пенсіонери;
  • Робочі з «сірою» зарплатою;
  • Матері в декреті.

До мікрофінансових організацій також часто звертаються підприємці, які терміново потребують гроші на вкладення у товар чи розвиток малого бізнесу, а банки можуть досить довго розглядати заяву на отримання кредиту або навіть відмовити при недостатній кількості необхідних документів. 

Основні відмінності традиційних кредитів від мікропозик

Головна відмінність мікрофінансових організацій не тільки у доступності для широкої аудиторії, але й відносно невелика сума займу з коротким терміном для погашення. Наприклад, Finsfera.ua надає клієнтам від 100 до 14000 грн на строк до 30 днів. 

Проте мікропозики мають багато інших переваг перед традиційним кредитуванням:

  1. Зручне оформлення онлайн без необхідності фізичної явки до відділення.
  2. Цілодобове обслуговування дає можливість отримати гроші на карту у будь-який час і день тижня.
  3. Швидкий процес оформлення договору: схвалення кредиту не займає більше, ніж 15 хвилин.
  4. Прозорі та оптимальні умови кредитування, які можна самостійно обрати на сайті за допомогою онлайн-калькулятора (суму, термін, кількість платежів).
  5. Спрощена форма подачі заяви без поручителів і застав.
  6. Миттєвий переказ грошей на карту будь-якого українського банку.

Щодо відповідальності за онлайн-позику, то вона аналогічна звичайному кредиту. Позичальник має виконувати всі умови договору, щоб не переплатити відсотки за користуванням грошима і не зіпсувати свою кредитну історію. Але МФО на відміну від банків часто йдуть на зустріч своїм клієнтам, пропонуючи пролонгацію договору для уникнення штрафів.

Які труднощі можуть виникнути при оформленні мікрокредиту

Ключові нюанси, які можуть впливати на схвалення онлайн-заявки, це помилки при заповненні особистої інформації, правдивість даних, наявність актуальної банківської картки та зіпсована кредитна історія (або її відсутність).

Уважно перевіряйте всю інформацію при заповненні електронного договору, щоб зекономити свій час. Якщо все ж таки у вас з’являться труднощі, то співробітник компанії Finsfera зв’яжеться з вами для вирішення проблеми. Наприклад, у разі поганого кредитного рейтингу, вам можуть запропонувати зменшити суму першого займу. Вчасне погашення позики дозволить підвищити ваш рівень довіри й наступного разу схвалити більшу суму грошей для займу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

Купувати одяг оптом з Туреччини стало легше

Найкращі онлайн майданчики для купівлі автомобіля в Україні

РФ здійснила цілеспрямовану атаку на цивільне населення Одеси, - Посольство України в Ізраїлі

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА