12:15 24.12.2012

ФК "Металiст" придбала група компанiй "ГазУкраїна"

1 хв читати
ФК "Металiст" придбала група компанiй "ГазУкраїна"

Група компанiй "ГазУкраїни" досягла домовленостей щодо придбання футбольного клубу "Металiст" (Харкiв) у бiзнесмена Олександра Ярославського.

"Компанiя пiдтримає команду на вiдповiдальному етапi розвитку i стане iнвестором футбольного клубу", - повiдомляється в понедiлок на офiцiйному сайтi клубу.

"Подiляючи занепокоєння Олександра Ярославського за долю команди, наша компанiя погодилася стати iнвестором клубу i забезпечити його стабiльне фiнансування. Це дасть змогу зберегти колектив i продовжити розвиток команди. Для нас велика честь пiдтримати ФК "Металiст", i ми докладатимемо максимальних зусиль для продовження славних традицiй однiєї з найстарiших команд українського футболу", - зазначають у "ГазУкраїна".

Як повiдомлялося, 23 грудня у ЗМI з'явилася iнформацiя про те, що О.Ярославський домовився про продаж "Металiста" 27-рiчному харкiвському бiзнесмену i юристу Сергiю Курченку, якого журналiсти пов'язують з компанiєю "ГазУкраїна".

24 грудня 2012 р. Олександр Ярославський заявив, що склав iз себе повноваження президента ФК "Металiст" (Харкiв) i передав зобов'язання iз його фiнансування iншому iнвестору.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА