16:34 04.06.2013

"Кривбас" подав апеляцiю на виключення з чемпiонату України та шукає iнвестора

2 хв читати

ФК "Кривбас" подав апеляцiю на рiшення Комiтету з атестацiї футбольних клубiв Федерацiї футболу України вiд 31 травня, згiдно з яким криворiзький клуб позбавлено атестата на участь у чемпiонатi України з футболу сезону 2013-2014 рокiв через невiдповiднiсть фiнансовим критерiям.

"ФК "Кривбас", який спочатку мав термiн до 14 червня для того, аби привести у вiдповiднiсть до регламенту власнi фiнансовi критерiї, пiдготував та вiдправив 4 червня на адресу ФФУ апеляцiйну заяву, в якiй просить розглянути ситуацiю в клубi та видати атестат, зважаючи на те, що переговори щодо подальшого фiнансування криворiзького клубу ще тривають i можуть бути завершенi найближчим часом", - повiдомляє у вiвторок офiцiйний сайт клубу.

Як повiдомлялося, 31 травня Комiтет з атестацiї футбольних клубiв ФФУ ухвалив рiшення вiдкликати у ФК "Кривбас" (Кривий Рiг) атестат, який надає право участi у всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд клубiв ОПФКУ "Прем'єр-лiга" сезону 2013/2014 роки у зв'язку з невiдповiднiстю вимогам фiнансових критерiїв.

31 травня вiдбулася робоча нарада в клубi, на якiй було повiдомлено про цiлковите припинення його фiнансування нинiшнiми власниками. Футболiстам i працiвникам клубу вже п’ять мiсяцiв не платять зарплати.

Як вiдомо, "Кривбас" не поїхав на матч останнього 30-го туру чемпiонату України 2012-2013 проти луцької "Волинi", який мав вiдбутися 26 травня. Криворiзькiй командi було зараховано технiчну поразку з рахунком 0:3.

Ранiше президент "Кривбасу" Олександр Лiвшиць пiдтвердив наявнiсть фiнансових проблем у клубу. За iнформацiєю ЗМI, одним iз головних спонсорiв "Кривбасу" є бiзнесмен Iгор Коломойський.

У чемпiонатi України сезону 2012-2013 рокiв "Кривбас" посiв сьоме мiсце.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА