17:00 17.07.2013

Жажа поки що є гравцем "Металіста" й може залишитися в клубі - спортдиректор

2 хв читати

Бразильський форвард Джексон Авеліно Коельо "Жажа" поки що залишається гравцем харківського "Металіста" й може взагалі не піти з клубу.

"Жажа поки що гравець "Металіста". І, найімовірніше, він залишиться в клубі. Це пов'язано з його бажанням", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" в середу спортивний директор клубу Сергій Красников.

Він також зазначив, що "Металіст" поки що не завершив переговорів із бразильським клубом "Крузейро" про перехід півзахисника Дієго Соуза. "Ми близькі до завершення, підписи під документами поки що не поставлено", - сказав С.Красников.

Крім того, спортивний директор харківського клубу розповів, що "Металіст" продовжує роботу на трансферному ринку. "Конкретно не можу сказати, тому що є кілька варіантів. Але обов'язково потрібні ще один-два футболісти. Наприклад, замість Вілліана Гомеса, який пішов у "Крузейро", і, можливо, ще одного захисника. Ми взагалі шукаємо гравців на всі позиції", - зазначив він.

Останнім часом ЗМІ повідомляли про те, що Жажа Коельо може піти з "Металіста" до турецьких клубів "Трабзонспор" або "Кайсеріспор".

Жажа виступав за "Металіст" у 2008-2010 роках. За харків'ян Жажа провів 61 матч і забив 30 голів. У 2009 році Жажа Коельо підписав контракт із "Металістом" до 2012 року. Влітку 2010 року бразилець пропустив передсезонний збір команди й був оштрафований. Наприкінці липня агент гравця заявив, що шукає для свого клієнта новий клуб. На початку серпня головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич заявив про те, що Коельо більше не виступатиме за його команду. 7 серпня 2010 року було підписано контракт про перехід Джексона Коельо до турецького клубу "Трабзонспор". У 2011 році Жажа переїхав до ОАЕ, у клуб "Аль-Ахлі". У 2012 році підписав контракт із бразильським клубом "Інтернасьйонал", з якого і повернувся до Харкова в січні 2013 року.

15 липня бразильський клуб "Крузейро" на своєму офіційному сайті повідомив про перехід свого півзахисника Дієго Соуза до харківського "Металіста". Водночас в річну оренду поїде 26-річний півзахисник "Металіста" Вілліан Гомес, який рік тому підписав п'ятирічний контракт з українським клубом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Берінчик виграв титул чемпіона світу з боксу за версією WBO в легкій вазі

Усик переміг Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу

УСИК СТАВ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З БОКСУ В НАДВАЖКІЙ ВАЗІ

Ольга Харлан виграла "срібло" в Пловдиві

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА