13:28 02.08.2013

Постраждалих унаслідок бійки з сербськими фанатами на одеському стадіоні "Чорноморець" немає - міліція

2 хв читати

Жодна людина не зверталася до міліції у зв'язку з травмами, нібито отриманими під час бійки на одеському стадіоні "Чорноморець" під час матчу між "Чорноморцем" і сербською "Црвеною Звездою".

"Також до міліції не надходили повідомлення від лікарів про потерпілих на стадіоні, які нібито звернулися до лікарень", - сказав кореспонденту "Інтерфакс-Україна" начальник відділу зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області Володимир Шаблієнко.

За його словами, співробітники "Беркута" й міліції за кілька хвилин втихомирили сербських фанатів, які спровокували бійку, а потім блокували їх доти, доки вболівальники "Чорноморця" залишили стадіон.

Також В.Шаблієнко висловив здивування у зв'язку з заявою генерального директора ФК "Чорноморець" Сергія Керницького про те, що в сутичці нібито постраждали два десятка одеситів. "До нас такі відомості чомусь поки що не надійшли", - сказав представник міліції.

Він зазначив, що за порушення громадського порядку за межами стадіону до Приморського райвідділу міліції доставили двох громадян України. Стосовно одного з них було складено адмінпротокол за дрібне хуліганство, з іншим проведено бесіду профілактичного характеру.

Охорону громадського порядку та безпеку громадян під час проведення матчу забезпечували 4,2 тис. співробітників міліції.

Одеський "Чорноморець" здобув перемогу в першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА сезону 2013-2014 років, обігравши на своєму полі сербську "Црвену Звезду" з рахунком 3:1. Матч-відповідь відбудеться 8 серпня в Белграді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА