14:53 13.08.2013

"Металіст" подав скаргу до Верховного суду Швейцарії на рішення Лозаннського арбітражу

2 хв читати
"Металіст" подав скаргу до Верховного суду Швейцарії на рішення Лозаннського арбітражу

ФК "Металіст" (Харків) 12 серпня подав апеляцію до Верховного суду Швейцарії на рішення Спортивного арбітражного суду Лозанни (CAS) стосовно матчу "Металіст" - "Карпати" 2008 року.

"Ми вчора (12 серпня - ІФ) подали апеляцію до Верховного суду Швейцарії на рішення CAS", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок перший віце-президент клубу Костянтин Пивоваров.

Він також зазначив, що спортивний директор "Металіста" Євген Красніков, який згідно з рішенням Лозаннського суду позбавлений права займатися футбольною діяльністю протягом п’яти років, тимчасово відсторонений від виконання своїх службових обов'язків. За словами К.Пивоварова, керівництво клубу зробило це одразу ж після отримання рішення суду. "Поки що це тимчасове рішення. Якщо вину Краснікова буде підтверджено після проходження всіх судових інстанцій, воно буде остаточним", - сказав перший віце-президент "Металіста".

Як повідомлялося, 2 серпня Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) ухвалив рішення позбавити ФК "Металіст" бронзових нагород сезону 2007/2008 років за підсумками розгляду справи про договірний матч "Металіст" - "Карпати". Водночас із "Металіста" і "Карпат" не зніматимуть по 9 очок у сезоні 2011/2012, отже, турнірна таблиця того чемпіонату залишається без змін.

6 серпня УЄФА порушив дисциплінарну справу щодо "Металіста" на підставі статей 2.04, 2.05 і 2.10 регламенту Ліги чемпіонів УЄФА, що стосуються критеріїв допуску до турнірів УЄФА. Цю справу буде розглянуто 13 серпня в штаб-квартирі європейського футболу в Ньоні.

7 серпня "Металіст" вийшов у раунд плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2013-14 років, де його суперником став німецький клуб "Шальке".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Берінчик виграв титул чемпіона світу з боксу за версією WBO в легкій вазі

Усик переміг Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу

УСИК СТАВ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З БОКСУ В НАДВАЖКІЙ ВАЗІ

Ольга Харлан виграла "срібло" в Пловдиві

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА