10:41 03.11.2013

Прем'єр-ліга перенесла матч "Арсенал" - "Металург" (Запоріжжя) на пізніший термін

2 хв читати

Українська футбольна Прем'єр-ліга перенесла матч 15-го туру чемпіонату України між київським "Арсеналом" і запорізьким "Металургом", який спочатку було заплановано на 3 листопада, на пізніший термін.

"Враховуючи лист трудового колективу ФК "Арсенал" Київ, пошуки потенційних спонсорів для продовження існування клубу, необхідність збереження формату і цілісності змагань, 2 листопада Дирекція ПЛ ухвалила рішення матч 15-го туру чемпіонату "Арсенал" Київ - "Металург" Запоріжжя перенести на пізніший термін. Дату і час початку матчу буде визначено додатково", - повідомляє в суботу офіційний сайт прем'єр-ліги.

Як повідомлялося, 25 жовтня "Арсенал" не прибув на матч 14-го туру чемпіонату України проти сімферопольської "Таврії", внаслідок чого гра не відбулася. 29 жовтня "Арсенал" не приїхав на матч 1/8 фіналу Кубка України проти тернопільської "Ниви".

29 жовтня гендиректор клубу В.Головко заявив, що "Арсенал" розпочинає процедуру банкрутства і знімається з участі в чемпіонаті та Кубку України сезону 2013-2014 років через відсутність фінансування.

30 жовтня ФК "Арсенал" письмово поінформував українську футбольну Прем'єр-лігу, що матчі 15-го туру чемпіонату України та чемпіонату U-21 проти команд запорізького "Металурга" не відбудуться "у зв'язку з відсутністю фінансування" столичного клубу.

31 жовтня В.Головко на офіційному сайті клубу заявив, що "офіційно ніякі матчів за участю "Арсеналу" не проводитимуться". Цього самого дня з'явилося звернення трудового колективу клубу, в якому зазначено, що його представники мають намір продовжувати виступи в чемпіонаті України, й вимагають відставки гендиректора В.Головка.

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ в четвер ухвалив рішення зарахувати технічну поразку "Арсеналу" з рахунком 0:3 за неявку на матч 14-го туру чемпіонату України проти сімферопольської "Таврії".

1 листопада В.Головко у своїй черговій заяві назвав неправдивою інформацію про пропозицію з боку Федерації футболу України допомогти "Арсеналу" провести черговий домашній матч чемпіонату країни, яку озвучив голова департаменту інформації ФФУ Павло Терновий. "Пан Терновий заявляє про пропозицію, яка нібито надійшла від ФФУ керівництву ФК "Арсенал", про сприяння у проведенні чергового домашнього матчу: нібито пропонувався стадіон, автобус тощо. Це - брехня від першого до останнього слова. Соромно представникові ФФУ брехати футбольній громадськості країни! Я сьогодні є єдиним керівником ФК "Арсенал": ніхто до мене не звертався, ніхто не пропонував допомогу... Я прошу всіх припинити піаритися на вмираючому "Арсеналі", - сказав він.

2 листопада ФФУ заявила, що готова надати допомогу "Арсеналу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА