16:12 04.11.2013

"Металіст" скасовує виїзд уболівальників на матч із донецьким "Металургом" та обіцяє розслідування заворушень під час гри з "Ворсклою"

2 хв читати

ФК "Металіст" (Харків) скасовує виїзд уболівальників на матч із "Металургом" (Донецьк) та обіцяє провести розслідування заворушень, влаштованих групою фанів на полтавському стадіоні під час матчу з "Ворсклою" 3 листопада.

"Керівництво футбольного клубу "Металіст" висловлює невдоволення та стурбованість поведінкою групи уболівальників у гостьовому секторі під час виїзного матчу з полтавською "Ворсклою". Ці протиправні дії не лише негативно впливають на імідж клубу, а й не можуть залишатися безкарними", - йдеться у зверненні до вболівальників, розміщеному на офіційному сайті ФК "Металіст".

У зверненні зазначено, що за ці порушення на ФК "Металіст" чекають жорсткі дисциплінарні санкції з боку Прем'єр-ліги.

"Зі свого боку клуб, реагуючи на низку протиправних дій і провокацій з боку групи фанатів, скасовує виїзд уболівальників на матч 16 туру з донецьким "Металургом". Списки уболівальників приймаючої сторони від нашого клубу подаватися не будуть, а значить, згідно з регламентом змагань, гостьовий сектор залишиться порожнім. Ми переконливо просимо уболівальників не добиратися до Донецька самостійно, оскільки можливості придбати квитки у гостьовий сектор не буде", - йдеться у зверненні.

ФК "Металіст" звертається до вболівальників з вимогою розібратися в причинах події всередині фанатського колективу. У свою чергу клуб обіцяє провести власне розслідування.

"Усіх порушників буде ідентифіковано й притягнуто до відповідальності, передбаченої законодавством України. Також клуб у судовому порядку домагатиметься відшкодування з цих осіб суми штрафу, який буде накладено на ФК "Металіст" дисциплінарними органами ФФУ", - наголошується у зверненні.

Раніше центр зі зв'язків із громадськістю Полтавського обласного управління міліції повідомив, що вболівальники з Харкова пошкодили стадіон у Полтаві під час матчу між місцевою "Ворсклою" і харківським "Металістом" 3 листопада.

За інформацією сайта уболівальників ФК "Ворскла", фанати з Харкова "безперешкодно відбирали шарфи у дітей і одиноких уболівальників перед грою на очах у міліції, також ультрас "Металіста" вирвали й спалили чимало стільців під час матчу, перетворивши один із секторів стадіону на руїну".

На сайті також розміщено фотографії агресивних уболівальників з витатуйованою фашистською символікою.

"Металіст" зіграв унічию 1:1 на виїзді з "Ворсклою" в матчі 15-го туру чемпіонату України з футболу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА