17:17 16.10.2020

Міжнародна плавальна ліга розпочинає другий сезон

3 хв читати
Міжнародна плавальна ліга розпочинає другий сезон

16 жовтня о 16:00 за середньоєвропейським часом (17:00 за Києвом) матчем команд Energy Standard (Париж), Cali Condors (Каліфорнія), New York Breakers та Los Angeles Current на Duna-Аrena (Будапешт) відкривається другий сезон Міжнародної плавальної ліги (ISL).

Якщо перший сезон ISL подарував нам захоплюючі виступи, світові рекорди і нових зірок, то продовження обіцяє бути ще більш захопливим.

Представляючи його як найбільшу світову спортивну подію цього року, засновник і голова наглядової ради ISL Костянтин Григоришин розраховує, що доповнення у форматі і дві нові команди "створять супергероїв" і сприятимуть незабутньому видовищу в Будапешті.

Понад 300 плавців майже з 50 країн у складі 10 інтернаціональних команд змагатимуться в регулярному сезоні ISL 2020, півфіналах і гранд-фіналі на Duna Arena за скороченим п'ятитижневим графіком, починаючи з 16 жовтня до 22 листопада.

За ці команди виступають такі видатні плавці, як Флоран Манаду (Франція), Калеб Дрессель, Ліллі Кінг (США), Адам Пітті (Велика Британія), Катінка Хоссу (Угорщина), Сара Шестрем (Швеція), Чад Ле Кло (Південна Африка), Федеріка Пеллегріні (Італія), Сергій Шевцов (Україна), Володимир Морозов (Росія), Ілля Шиманович (Білорусь), Андреас Седлаускас (Литва), Грегор Зірк (Естонія)

Toronto Titans і Tokyo Frog Kings - команди-новачки в єдиному великому світовому змаганні 2020 року за участю найкращих плавців світу. Вони мають боротися за чемпіонський титул з північноамериканськими командами Cali Condors (Сан-Франциско), DC Trident (Вашингтон), NY Breakers (Нью-Йорк) та LA Current (Лос-Анджелес). Європейські команди - діючі чемпіони Energy Standard (Париж), а також Aqua Centurions (Рим), London Roar і Team Iron (Будапешт). Кожен клуб має у своєму складі 36 спортсменів - 18 чоловіків і 18 жінок.

У кожному дводенному матчі беруть участь по чотири клуби. Команди змагаються в 39 запливах - 32 індивідуальних, 5 командних і 2 скін-рейсах - перегонах "на вибування". Бали, отримані учасниками команд в окремих запливах, естафетах і скін-рейсах, складаються в загальнокомандний результат.

У кожному запливі від команд беруть участь по два плавці, сума їхніх очок визначає результат клубу в цьому запливі.

У регулярному чемпіонаті клуби отримують 4 очки за 1-ше місце в матчі, 3 – за 2-ге, 2 – за 3-тє й 1 – за 4-те. Після завершення всіх матчів вісім найкращих команд проходять у півфінал, чотири переможці якого розігрують фінал.

Система рейтингів ISL дає змогу відомим спортсменам світового плавання зміцнити свою репутацію, тоді як молоді спортсмени отримують шанс зробити собі ім'я. Найціннішого гравця оголошуватимуть після кожного матчу і за підсумками сезону ISL залежно від кількості набраних ним індивідуальних очок.

З другого сезону вводиться правило "джек-поту": якщо плавець випереджає спортсменів у своїх перегонах на час, що перевищує встановлений "час джек-поту", їхні очки присуджують клубу, що виграв перегони. В індивідуальному запливі плавець може отримати "повний джек-пот", заробивши 37 очок, а ще більше очок можна отримати в естафеті та скін-рейсах.

У Сполучених Штатах у рамках багаторічної угоди про права на ЗМІ з CBS Sports буде показано 13 заходів ISL загальною тривалістю 52 години, які демонструватимуть на платформах мережі. Нещодавно beIN SPORTS підписали угоду про трансляцію змагань для вболівальників у Франції, Туреччині, 24 країнах Близького Сходу та Північної Африки і 10 країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

Також було докладено зусиль щодо активізації взаємодії з глобальною фан-базою плавання через платформу ОТТ ISL, мета якої - доповнити дії на арені відеоконтентом про команди, плавців і закулісні приготування.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА