11:09 15.07.2020

"1+1 media" називає заяву Lanet про тиск маніпулятивною, планувався перегляд умов співпраці

2 хв читати
"1+1 media" називає заяву Lanet про тиск маніпулятивною, планувався перегляд умов співпраці

Медіагрупа "1+1 media" вважає заяву провайдера Lanet про тиск на нього з метою завадити роботі незакодованих телеканалів маніпулятивною.

"Оприлюднена у зверненні Lanet інформація не відповідає дійсності, є некоректною та маніпулятивною. Дійсно, група "1+1 media" як один із найбільших індустріальних гравців відкрито виступає за розвиток ринку платного телебачення, зокрема за необхідність кодування сигналів усіх розважальних каналів на супутнику, та активно протидіє піратству в усіх його проявах. Проте медіахолдинг не може впливати зазначеним у заяві чином на діяльність провайдерів, адже це господарські стосунки кожного окремого суб'єкта підприємницької діяльності", - наголошується в заяві медіагрупи, текст якої має агентство "Інтерфакс-Україна".

У "1+1 media" підтвердили факт відправлення листа від 23 червня 2020 року, наголосивши, що метою зазначеної комунікації з Lanet було проведення перемовин щодо перегляду комерційних умов співпраці.

"Ми виявили факти, що провайдер не контролює свою абонентську базу, особливо кабельну, і не звітує про всіх своїх активних абонентів", - наголосили в "1+1 media".

У медіагрупі також зазначили, що публікація провайдером Lanet скан-копії листа була здійснена всупереч положенням щодо конфіденційності угоди.

"Хочемо зазначити, що керівництво компанії Lanet не контактувало офіційно з приводу отриманого листа з групою "1+1 media". Були спроби одного з акціонерів ТОВ "Мережа Ланет" зв'язатися з керівництвом медіагрупи, але зрештою це закінчилося появою такої дивної за змістом заяви після багаторічного плідного партнерства", - заявили в "1+1 media".

У групі також повідомили, що згідно з наявною у них інформацією, з 1 вересня 2020 року кодуються канали групи "Континент ТВ" ("Трофей", "Терра", "Наука" і "Фауна"), уточнюється дата кодування каналів Niki Kids, Niki Junior, EU Music та XSport.

"Ми підтримуємо прагнення галузі розвиватися і виходити на новий рівень розвитку ринку платного телебачення", - зазначають в "1+1 media".

Крім того, в медіагрупі повідомили про відправлення аналогічних листів ще кільком провайдерам, з якими, на відміну від Lanet, переговори відбуваються в конструктивному руслі.

Як повідомлялося, раніше Lanet звинуватив "1+1 media" в тиску на провайдерів, організованому з метою завадити діяльності невеликих незакодованих телеканалів.

Провайдер заявив, що вважає втручання "1+1 media" у свою господарську діяльність неприйнятним і таким, що перешкоджає доброчесним відносинам з іншими гравцями ринку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА