17:02 01.07.2021

hromadske очолила екс-керівник УКФ Юлія Федів

2 хв читати
hromadske очолила екс-керівник УКФ Юлія Федів

Правління ГО "Громадське телебачення" обрало новим директором hromadske екс-керівника Українського культурного фонду Юлію Федів, яка почне працювати на hromadske з 19 липня 2021 року.

Як наголошується в повідомленні на сайті hromadske, конкурс на посаду керівника медіаорганізації був плановим, заявки на участь у ньому подали 90 кандидатів, п'ятеро з яких вийшли до фіналу.

"Мій план на наступні три роки: розробити та імплементувати спільно з командою, членами організації, Правлінням та громадськістю Стратегію розвитку hromadske 2022-2024, забезпечити сталість фінансування організації та розширити партнерства", - наводяться в повідомленні слова Федів.

Федів була координатором журналістських проектів у n-ost і Deutsche Welle, з 2017 року керувала Національним бюро програми Євросоюзу "Креативна Європа" в Україні, а в 2018 році очолила як виконавчий директор Український культурний фонд, де пропрацювала до весни 2021 року, коли закінчився термін її трирічного контракту.

Голова правління Гліб Вишлінський також заявив, що hromadske наразі розпочинає розробку стратегії на 2022-2024 роки, оскільки постійні зміни у споживанні медіа потребують переосмислення стратегічних завдань організації.

Одним із перших завдань нової директорки стане написання стратегії розвитку медіа на наступні три роки.

Раніше hromadske півтора року очолювала одна із засновниць медіа Юлія Банкова, перебуваючи в статусі тимчасового виконувача обов'язків директора.

"Сьогодні hromadske - це велике медіа із загальною аудиторією понад 15 млн користувачів. Час писати нову амбітну й водночас реалістичну стратегію і зміцнювати бренд, щоб закріпити зміни та тенденцію зростання", - заявила Банкова.

У компанії також зазначили, що Банкова залишається членом ГО "Громадське телебачення".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА