18:16 24.03.2023

В Україні з'явиться новий супутниковий телеканал "Армія ТБ" - Нацрада з телерадіомовлення

1 хв читати
В Україні з'явиться новий супутниковий телеканал "Армія ТБ" - Нацрада з телерадіомовлення

Найближчим часом в Україні розпочне роботу новий супутниковий телеканал "Армія ТБ", повідомляє пресслужба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

"Незабаром на супутнику з'явиться новий український телеканал "Армія ТБ". Ліцензію на супутникове мовлення строком на 10 років Національна рада видала Центральній телерадіостудії Міністерства оборони України, м. Київ", - ідеться в повідомленні.

У ньому зазначається, що мовник обрав інформаційно-аналітичний формат із фільмопоказом та добіркою публіцистичних і музичних творів.

"Як пояснив медіаменеджер і продюсер, який тепер служить у Міноборони, Ілларіон Павлюк, це канал, який створюють військові для військових і про військових. Його цільовими аудиторіями також є сім'ї, родичі, друзі військових, а також ті, хто потенційно можуть прийти до лав Збройних сил", - зазначають у Нацраді.

Водночас там уточнюють, що, незважаючи на те, що цільовою аудиторією телеканалу будуть українські військові та їхні сім'ї, увесь контент має бути також зрозумілим для цивільних осіб.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА