19:41 29.07.2018

Шварценеггер розчавив своїм особистим танком лімузин (ВІДЕО)

1 хв читати

CNBC опублікував на своєму каналі в YouTube відео, на якому актор Арнольд Шварценеггер і телеведучий телеканалу Джей Лена переїжджають на танку лімузин.

Спочатку актор показує свій танк M47 американського виробництва. "Цей важить близько 50 т. У нього довжина 28 футів (8 м), 11 футів у висоту (3,3 м)", - розповідає Шварценеггер. За його словами, М47 був побудований спеціально для корейської війни, а потім його віддали австрійської армії. Шварценеггер розповів, що він їздив на такому танку ще в Австрії, коли вчився керувати в спеціальній школі цими бойовими машинами. Зараз танк належить йому, і він приводить іноді сюди школярів, і вони можуть безплатно покататися з ним на танку.

Шварценеггер запитав Лену, чи хоче він що-небудь зруйнувати, на що телеведучий сказав, що йому подобається руйнувати, і тоді актор запропонував рознести танком все, що вони зможуть знайти.

Лена і Шварценеггер сіли в танк, поїхали і на дорозі побачили лімузин. Телеведучий зауважив, що ця машина перекриває дорогу. Він і актор вирішили з цим щось зробити. Шварценеггер, керуючий танком, направив бойову машину до лімузина, і вона переїхала його, вдавивши в пісок.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА