
Ольга Насонова
Народилася 14 жовтня 1973 року в Києві в звичайній родині.
Закінчила Педагогічний університет, філологічний факультет.
З 1996 по 1999 роки працювала в різних друкованих медіа: газета «Бізнес», «Столична газета», «День».
В кінці 1999 року прийшла в ресторанний бізнес як керівник відділу маркетингу мережі ресторанів.
А 2003 році створила власну компанію «Ресторанний консалтинг», яка успішно працює до цих пір. Компанія допомагає створювати ресторани, проводить маркетингові дослідження, допомагає проблемним ресторанам.
З 2009 року очолювала Асоціацію ресторанів України. Постійно публікує аналітичні замітки, експертні статті про ресторанний бізнес.
Заміжня, троє дітей і собака французький бульдог.