18:36 14.06.2023

Ribas Hotels Group поповнила портфель чотирма новими готелями

3 хв читати

Компанія Ribas Hotels Group цього року уклала нові угоди з управління готельними об'єктами в Україні, повідомили в пресслужбі компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

"Протягом місяця у нас чотири відкриття нових готелів у мережі Ribas: в Одесі, Мукачеві та двох об'єктів у Буковелі. А ще сім нових готелів зайшли на проєктування: нарешті на Балі та в Києві, у Львові та Вінниці, і знову в Буковелі та Микуличині. Це майже 700 номерів", - повідомив засновник Ribas Hotels Group Артур Лупашко у фейсбуці.

Як уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" у пресслужбі мережі, йдеться про відкриття Radisson Hotel City Centre Odesa, Graal Resort by Ribas, Ribas Rooms Mukachevo і WOL.07 by Ribas.

Готель Radisson Hotel City Centre Odesa розташований у центрі Одеси, на вул. Червоний провулок, 1. У готелі 90 номерів, оформлених у скандинавському стилі, у внутрішньому дворі розташований ресторан. Об'єкт включає в себе два приміщення для проведення заходів, зокрема конференцій, місткістю до 30 і 90 осіб.

Комплекс Graal Resort by Ribas розташований у Буковелі, серед його інфраструктури - ресторан, конференц-зал, сауна, відкритий басейн із джакузі, бар.

WOL.07 by Ribas - апарт-готель ski-in/ski-out із виходом на трасу №7 у Буковелі, розташований у самому центрі гірськолижного курорту, поруч із другим паркінгом. Номери площею 25-60 кв. м і сучасним дизайном укомплектовані кухнею, мають робочу зону. Також в апарт-готелі є руфтоп із краєвидом на Буковель і басейном, а на 1-4 поверхах розмістилися SPA, реабілітаційний комплекс і медичний центр Oxford Medical. Загальна сума інвестицій у WOL.07 by Ribas становить $20 млн.

Відкриття Ribas Rooms Mukachevo (Закарпатська область) заплановано на 1 липня 2023 року. Комплекс виконаний в австрійському стилі в поєднанні з етнічними мотивами. Його площа 1247,2 кв. м. Номерний фонд наразі охоплює 18 номерів; ще 10 будуть готові до кінця 2023 року.

"Ми продовжуватимемо розширення мережі. Так, наразі на заході країни також триває будівництво таких готелів, як Ribas Rooms Lviv і Ribas Rooms Kmelnytskyi", - повідомив Лупашко.

Він також перерахував девелоперські проєкти групи: готельні комплекси Ama Family Resort (с. Поляниця, Івано-Франківська обл.), Morion (с. Микуличин, Івано-Франківська обл.), котеджні містечка Ribas Villas (с. Поляниця), Malahit і "Агат Резорт & СПА" (обидва - с. Микуличин), апарт-готелі WOL.Green Polyana (с. Поляна, Закарпатська обл.), WOL.311 Yaremche (Яремче, Івано-Франківська обл.), WOL у Вінниці та інші.

Ribas Hotels Group працює на ринку з 2014 року. У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні компанії Ribas Hotels Group перебувають 28 міських, пляжних і гірськолижних готелів: Ribas Karpaty, WOL.121, Ribas Rooms Bila Tserkva, Ribas Duke Boutique Hotel та інші. Загальний номерний фонд оператора становить понад 1000 номерів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА