15:54 07.08.2023

Mandra Glampings відкрив п'яту локацію мережі - Glamping Lavandiia в Одеській області

2 хв читати
Mandra Glampings відкрив п'яту локацію мережі - Glamping Lavandiia в Одеській області

В Одеській області розпочав роботу глемпінг Mandra Lavandiia, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Ribas Hotels Group, керуючій мережі Mandra Glampings.

Новий проєкт став п'ятим у мережі Mandra Glampings. Mandra Lavandiia розташована на ділянці 12 га серед лавандового поля в селі Протопопівка, на березі Хаджибейського лиману, за 30 хвилин від центру Одеси.

Співзасновник мережі Mandra Glampings Сергій Боєв повідомив агентству, що реалізація проєкту тривала 3,5 місяця і обійшлася в $271 тис.

"З огляду на те, що глемпінг розташований на березі Хаджибейського лиману, у проєкті було використано нову архітектурну форму - мушлю. Інтер'єр виконано у світлих тонах із м'якими і згладженими лініями", - повідомив Боєв.

Наразі доступні до бронювання 5 глемпів площею 36 кв. м кожен, з видом на лавандове поле і лиман. Для комфорту гостей на терасі кожного глемпа є парасолька, столик і два шезлонги. Наступного року в Mandra Lavandiia планують додати ще 5-10 глемпів.

Інфраструктура Mandra Lavandiia включає три лазні з панорамним видом на лиман, басейн, перголи, майданчик для йоги, дитячий майданчик, оренду сап-бордів, байдарок і квадроциклів.

Як повідомив Боєв, Mandra Glampings планує і далі розширювати мережу, пропонуючи франшизи.

Mandra Glampings стартувала з 2020 року, відкривши глемпінг у Затоці. З 2020 року запущено франшизу формату (паушальний внесок $20 тис., роялті 8% від обігу). Наразі в мережі, плюс до Lavandiia, працюють об'єкти в Хустському районі Закарпатської області, у Каневі Черкаської області; тимчасово зупинено експлуатацію глемпів у Затоці Одеської області та Новій Каховці Херсонської області.

У перспективі пропозиція компанії на українському ринку глемпінгів становитиме 300-500 номерів або 30 об'єктів. Деякі планують побудувати у форматі цілорічних великих комплексів із розвиненою інфраструктурою.

У мережі розглядають такі напрямки, як Київ і область (тут може бути до 50 глемпів), Карпати (100-150 глемпів), Волинь, Чернівецьку, Хмельницьку та Вінницьку області.

"Ми вважаємо, що потенціал глемпінгового формату в Україні становить ще 1000+ глемпів, а це щонайменше 100 комплексів із розрахунку 10 номерів у кожному", - повідомив засновник компанії Ribas Hotels Group Артур Лупашко.

Ribas Hotels Group працює на ринку з 2014 року. У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні компанії перебувають 28 міських, пляжних і гірськолижних готелів під брендами Ribas, Ribas Hotels, Ribas Rooms, WOL home + hotel і Mandra Glampings. Загальний номерний фонд оператора становить понад 1000 номерів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Час обмеження потужності енергопостачання для промисловості збільшився більш ніж удвічі

Сольський підбив підсумки за основними напрямами фінансування агросектору у 2022-2024 роках

"Епіцентр" фіксує зростання попиту на зарядні станції в 4,5 раза і готовий до можливого стрибка запитів на генератори

Дефіцит е/е значний протягом майже всієї доби, за винятком годин активної роботи ВДЕ - "Укренерго"

"Нафтогаз" готовий надати свою інфраструктуру для оперативного підключення газової генерації е/е і забезпечити її газом - СЕО

Харків'яни та жителі області отримають збільшену субсидію та пільгу на електроенергію в неопалювальний сезон

НБУ у середу послабив курс гривні на 9 коп.

Велика Британія збільшить свій внесок у Фонд підтримки енергетики на £20 млн

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА