17:15 26.11.2013

Зусиллями посольств і міжнародних організацій в Києві 7 грудня відбудеться різдвяний благодійний ярмарок

1 хв читати
Зусиллями посольств і міжнародних організацій в Києві 7 грудня відбудеться різдвяний благодійний ярмарок

У Києві з 9.00 до 20.00 7 грудня поточного року у виставковому центрі "Експоплаза" відбудеться 21-й різдвяний благодійний ярмарок, організований зусиллями Міжнародного жіночого клубу Києва, Генеральної дирекції з обслуговування іноземних диппредставництв, а також іноземних посольств.

"Цього року на нашому базарі буде представлено 38 посольств. 38 посольств представлятимуть свою культуру, а саме їхню національну їжу, сувеніри і вироби", - повідомила на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" президент Міжнародного жіночого клубу Києва Нел Кортсміт (Nel Kortsmit).

За її словами, основною метою ярмарку стане збір коштів для допомоги малозабезпеченим людям похилого віку, дітям, інвалідам, жінкам.

Дружина посла Чехії в Україні Мартіна Почухова (Martina Pocuchova), яка бере участь у ярмарку, сподівається на те, що результати заходу цього року будуть кращими від попереднього. У 2012 ярмарок зібрав і передав в благодійний фонд понад 14.тис. грн.

"Дуже важливо те, що всіх організацій, що отримують гроші від Міжнародного жіночого клубу, в результаті проведення ярмарку ретельно перевірятимуть кілька разів", - сказала М.Почухова.

У свою чергу, дружина британського посла в Україні Шон Стікінгз ( Sian Stickings) зазначила, що із задоволенням візьме участь у цьому ярмарку, і разом зі своїм чоловіком зробить сувеніри, які там будуть представлені.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА