11:09 18.08.2014

У Полтавській області відкрито Національний Сорочинський ярмарок

1 хв читати
У Полтавській області відкрито Національний Сорочинський ярмарок

У понеділок у Великих Сорочинцях Миргородського району Полтавської області почав працювати щорічний Національний Сорочинський ярмарок, офіційне відкриття якого заплановано на 11.00 19 серпня.

Як повідомляє прес-служба ярмарку, "жодні політичні маніпуляції не налякали майстрів національних ремесел, і кількість заявлених учасників не зменшилася порівняно з попередніми роками". Остаточну кількість учасників організатори обіцяють назвати у вівторок на прес-конференції після відкриття заходу.

Водночас організатори зазначають, що на Сорочинський ярмарок приїдуть різноманітні творчі колективи з усієї України. Загалом запрошено 68 колективів із різних областей України. Тематика їхніх виступів буде суто патріотичною та зорієнтованою на підтримку українських солдатів у зоні АТО.

Цього року Сорочинський ярмарків відбудеться з 18 до 24 серпня в селі Великі Сорочинці Миргородського району.

Раніше через події на Донбасі активісти пропонували скасувати проведення ярмарку. Проти проведення ярмарку цього року виступили голова Полтавської облради Петро Ворона й народний депутат від Полтави Валерій Головко (фракція "Батьківщина").

"За" проведення ярмарку виступили губернатор Полтавської області Віктор Бугайчук, народні депутати від Полтавської області Сергій Каплин (фракція "УДАР") і Юрій Бублик (фракція "Свобода").

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА