15:00 08.07.2014

Міліція та громадськість пропонують скасувати Сорочинський ярмарок цього року

1 хв читати

Громадськість і правоохоронці пропонують відмовитися цього року від проведення традиційного Сорочинського ярмарку, запланованого на серпень.

Відповідну пропозицію озвучили у вівторок на нараді в Полтавській облдержадміністрації представники Громадської спілки "Ліга громадських організацій".

"У регіоні перебуває чимало відпочивальників. Люди приїхали з різних регіонів. Це і проросійські, й інші настрої. Серед них є й налаштовані проти нашого народу", - прокоментував цю пропозицію на засіданні голова Миргородської райдержадміністрації Юрій Коваленко.

Правоохоронці рекомендують утриматися від проведення заходу, оскільки існує ймовірність терористичної загрози. До того ж, багато міліціонерів беруть участь у проведенні АТО, тому для забезпечення правопорядку необхідно буде долучати інші органи та структури.

Водночас організатори Сорочинського ярмарку наполягають на його проведенні, вважаючи, що таким чином Полтавська область засвідчить, що є "острівцем спокою, стабільності й мирного життя".

Рішення щодо того, чи відбудеться Сорочинський ярмарок цього року, буде прийнято через місяць.

Національний Сорочинський ярмарок, який традиційно відбувається в с. Великі Сорочинці Миргородського району (Полтавська обл.), цього року заплановано на 18-24 серпня. Офіційне відкриття планують 18 серпня об 11:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА