16:13 31.12.2013

Учасники Євромайдану в Харкові прийшли з новорічними подарунками до міліції та мерії

2 хв читати

Учасники Євромайдану у Харкові влаштували ходу від свого традиційного місця збору (пам'ятника Шевченку) до обласного управління міліції та міськради, щоб вручити їм новорічні подарунки.

Як передає кореспондент агентства Інтерфакс-Україна, в ході взяли участь близько 30 осіб, переважно студенти. Вони йшли з прапорами України та Євросоюзу і плакатом "Студенти за майбутнє". Деякі прийшли в ковпаках Санта Клауса.

Біля обласного управління міліції учасники ходи зупинилися і, скандуючи "З Новим роком!", продемонстрували подарунки, які вони принесли для правоохоронців.

"Тут Конституція України, щоб міліція виконувала закони. Ми даруємо їй честь і совість, щоб вона була чесною та сумлінною. Це цукерки - для задоволення, щоб вона частіше посміхалася. Банани й апельсини - вітаміни, щоб вона була здоровою. Та стрічки з символікою Євросоюзу, щоб поділяла наші переконання", - пояснив один із учасників акції принцип формування "подарункового набору".

Євромайданівці вручили подарунки представникові міліції і пройшли до міськради.

Крім подарунка, аналогічного "міліцейському", міській владі приготували півня Шредінгера.

"Це півень Шредінгера. Він або живий, або мертвий і невідомо, він тут чи ні. Пташку хтось випустив, вона літає містом і горять машини активістів Євромайдану. Ми її зловили і принесли туди, звідки вона найімовірніше вилізла", - пояснила автор подарунка Вікторія Найдьонова. Представники мерії вийшли до учасників акції і подякували за подарунки, але до рук не взяли. Тому евромайданівці залишили їх на сходинках біля входу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА