14:31 25.03.2014

У Львівській області розформують всі самодіяльні формування, що діяли в рамках "Правого сектора"

1 хв читати

У Львівській області розформують всі самодіяльні формування, що діяли в рамках "Правого сектора", повідомив на прес-конференції політичний референт партії в області Віталій Сергатюк.

"Вчора у Львові була делегація з центрального проводу партії і було ухвалено рішення про розформування всіх самодіяльних, нестатутних формувань, що діяли в рамках "Правого сектора", - сказав він.

За словами В.Сергатюка, також було ухвалено рішення про те, що з числа активістів, які пройшли Майдан, вже найближчим часом буде сформовано громадське об'єднання, що займатиметься "втіленням в життя політичної програми партії "Правий сектор".

"Всі інші громадські формування, що бажають ідентифікувати себе як частину "Правого сектора", ліквідовані, вони поза законом... Зараз все розбудовуватиметься на підставі жорсткої дисципліни, а не самодіяльності. Ніхто ні з ким рахунки не зводитиме, але настав час структуруватися, тим більше що за такої зовнішньої загрози махновщина не на часі", - наголосив В.Сергатюк.

Він зазначив, що щойно завершені формальності щодо зміни статутних документів партії "Правий сектор", розпочнеться робота зі створення структур у районах і містах області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА