12:12 21.08.2015

ЄБРР організовує синдикований кредит до $130 млн для "Нібулона"

2 хв читати
ЄБРР організовує синдикований кредит до $130 млн для "Нібулона"

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) організовує синдиковане кредитне фінансування у розмірі $130 млн для провідного українського трейдера і виробника зернових і олійних культур "Нібулон", виділяючи на нього до $45 млн.

"Фінансування складатиметься з кредиту "А" на суму до $45 млн, який надасть ЄБРР, і кредиту "Б" на суму до $90 млн, який буде наданий комерційними банками на синдикованій основі", - повідомив банк в п'ятницю.

Як уточнив агентству "Інтерфакс-Україна" провідний радник із зовнішніх зв'язків ЄБРР Антон Усов, банк підписав свою частину необхідних документів, проте процес оформлення синдикату іншими фінустановами триває.

ЄБРР вказує, що кредит забезпечить "Нібулон" необхідним оборотним капіталом і підтримає торгову діяльність компанії, у тому числі її експортні операції.

Банк нагадує, що успішно працює з групою компаній "Нібулон" з 2010 року і вже організував для неї фінансування загальним обсягом майже $200 млн у рамках різних проектів.

ЄБРР є провідним міжнародним фінансовим інвестором в Україні. Станом на 1 серпня 2015 року банк узяв на себе зобов'язання щодо надання EUR11 млрд у рамках 345 проектів в країні.

ТОВ СП "Нібулон" створене в 1991 році. Є одним з провідних операторів на зерновому ринку країни. Компанія має елеваторні потужності загальною місткістю понад 1,7 млн тонн, а також власний перевантажувальний термінал у Миколаєві.

За підсумками 2013/2014 маркетингового року (липень-червень) "Нібулон" зберіг лідерство в об'ємах експорту зернових і олійних культур з України з показником понад 4,5 млн тонн, а цього року має намір наростити експорт до 5 млн тонн сільгоспкультур.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА