15:30 15.07.2016

Держлікслужба розпочала виконання своїх функцій у повному обсязі

1 хв читати
Держлікслужба розпочала виконання своїх функцій у повному обсязі

Державна служба з лікарських засобів і контролю за наркотиками (Держлікслужба) розпочала виконання функцій і повноважень у повному обсязі.

Згідно з розпорядженням уряду №491 від 1 липня, функції і повноваження Державної служби лікарських засобів і Державної служби з контролю за наркотиками припиняються.

Як повідомлялося, на початку червня Кабмін схвалив проект постанови про створення територіальних органів Державної служби з лікарських засобів і контролю за наркотиками (Держлікслужба).

Згідно з постановою уряду №442 про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади, від 2014 року було створено Держслужбу з лікарських засобів і контролю за наркотиками шляхом злиття Державної служби з лікарських засобів та Державної служби з контролю за наркотиками.

Як повідомлялося, 25 травня Кабмін призначив в.о. глави Держлікслужби керівника департаменту організації державного контролю якості лікарських засобів Ірину Суворову. До призначення вона також обіймала посаду заступника голови комісії з реорганізації Держлікслужби.

Посада глави Держлікслужби залишалася вакантною з березня 2015 року, коли Кабмін 4 березня 2015 року звільнив з посади голову Держлікслужби Михайла Пасічника за згодою сторін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА