14:15 01.08.2016

Близько сотні активістів волонтерської мережі "Вільні люди" біля будівлі суду вимагають арешту Єфремова

1 хв читати
Близько сотні активістів волонтерської мережі "Вільні люди" біля будівлі суду вимагають арешту Єфремова

Близько сотні активістів волонтерської мережі "Вільні люди" прийшли до будівлі Печерського райсуду Києва, де має відбутися засідання суду з обрання запобіжного заходу екс-керівнику фракції Партії регіонів Олександру Єфремову, щоб підтримати позицію обвинувачення щодо взяття О.Єфремова під варту.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", близько сотні людей, переважно у камуфляжній формі, з прапорами мережі "Вільні люди" та плакатом із написом "Реванш не пройде" зібралися біля входу до суду. Періодично вони скандують "Єфремова на нари".

Засновник волонтерської мережі, народний депутат Андрій Левус (фракція "Народний фронт") зазначив: "Важливо, щоб Єфремов поніс відповідальність за вчинений ним злочин... Ми ховаємо людей... Важливо, щоб ця людина сіла до в'язниці за цей злочин". Таким чином, за його словами, не буде допущено реваншу колишньої влади.

Як повідомлялося, О.Єфремова затримали 30 липня в аеропорту "Бориспіль" із квитком на Відень за підозрою в посяганні на територіальну цілісність України. О.Єфремова підозрюють у вчиненні низки кримінальних правопорушень - заволодінні майном (ст. 191 ч. 5 КК), вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України у порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків (ст.110 ч.3 УК), в організаційному та іншому сприянні створенню терористичної організації "ЛНР" (ст.258-3, ч.1 КК).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА