10:20 07.09.2016

Гендиректором "Київпастрансу" став Левченко

2 хв читати
Гендиректором "Київпастрансу" став Левченко

Генеральним директором комунального підприємства "Київпастранс" призначено Дмитра Левченка, який раніше обіймав посаду заступника гендиректора підприємства.

Згідно з повідомленням Київської міськдержадміністрації (КМДА), це закріплено розпорядженням київського міського голови №846 від 30 серпня 2016 року.

У повідомленні зазначено, що Д.Левченко народився 24 липня 1987 р. у Дніпродзержинську, у 2012 р. отримав диплом магістра в Київському міжнародному університеті за спеціалізацією "Адміністративний менеджмент" та з 2015 р. навчається на кафедрі регіонального управління, місцевого самоврядування та управління містом Академії управління при президенті України.

Трудову діяльність розпочав із посади фахівця з урядових закупівель у "Нафтогазі України" в 2006 році, пізніше був менеджером департаменту програмних систем в інформаційно-аналітичній компанії "Атлас", начальником відділу збуту ТОВ "Локомотивсервіс".

Із 2014 р. працює на посаді заступника генерального директора КП "Київпастранс" та з 2015 р. - в. о. комерційного директора КП.

КМДА зазначає, що за час роботи в "Київпастрансі" Д.Левченко показав себе ефективним менеджером, за його ініціативою в 2015 році в КП започатковано впровадження пілотного проекту з автоматизації та контролю витрат пального, встановлено перші мобільні АЗС в автобусних парках №№ 2 і 5, а в 2015 році завдяки його роботі рівень непрофільних доходів на підприємстві зріс на 31%.

"Сьогодні переді мною постало дуже важливе стратегічне завдання - очолити одне з найбільших комунальних підприємств у столиці, я розумію, що наразі моя головна мета - це, передусім, турбота про колектив. Я маю перспективне бачення розвитку КП і працюватиму над шляхами вдосконалення єдиної цілісної транспортної системи, яка містила б громадський та приватний транспорт, транспортні магістралі та інфраструктурні об'єкти", - наведено в повідомленні слова Д.Левченка.

У "Київпастрансі" агентству "Інтерфакс-Україна" уточнили, що Андрій Давидович, який раніше обіймав посаду гендиректора підприємства, став його виконавчим директором.

КП "Київпастранс" - одне з найбільших транспортних комунальних підприємств на території України, на якому працює майже 10 тис. співробітників. Підприємство є власністю територіальної громади Києва.

Пасажирські перевезення здійснюються за 114 автобусними маршрутами (107 міських, чотири приміські та один міжнародний), 45 — тролейбусними і 21 — трамвайним. Для забезпечення роботи цих маршрутів підприємство обслуговує 250,9 км трамвайних колій, 1246 км контактної мережі, 1203 км кабельних ліній, 92 тягових підстанції, майже 2500 зупинних комплексів. Щодня на маршрути виходить 748 автобусів різної місткості, 513 тролейбусів та 221 трамвай, 10 потягів міської електрички, фунікулер.

Послугами наземного пасажирського транспорту щодня користуються близько 1,7 млн жителів і гостей столиці, з яких 53% мають право на пільговий проїзд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Раді рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, що зрівнює в правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни

Індія братиме участь у майбутньому Саміті миру в Швейцарії - ЗМІ

Двох харків'ян, які наводили ворожий вогонь на місця зосередження ЗСУ, засуджено до 15 років в'язниці - прокуратура

Міноборони затвердило нову політику про людський капітал у Силах оборони

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

Прокурор МКС запитує ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю, міністра оборони та лідерів ХАМАСу щодо ситуації в Палестині - сайт суду

Із 18 липня повістки почнуть розсилати поштою - постанова Кабміну

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА