18:16 14.12.2016

Білоус: Проти ФДМ і мене особисто почалася інформаційна атака, що має замовний характер

1 хв читати
Білоус: Проти ФДМ і мене особисто почалася інформаційна атака, що має замовний характер

Голова Фонду держмайна (ФДМ) України Ігор Білоус вважає, що проти Фонду і його особисто почалася інформаційна атака, що має замовний негативний характер.

"Багато нового про себе чую останнім часом в ЗМІ. Весь той масив інформації і дезінформації наштовхує на висновок, що проти Фонду і мене особисто почалася інформаційна атака, яка за багатьма ознаками має замовний негативний характер", - написав він на своїй сторінці у Facebook у середу.

І. Білоус також зазначив, що зараз його команда готується до звіту на засіданні уряду через тиждень. Він має намір представити досягнення, назвати проблеми, які потребують широкого обговорення, а також варіанти їх вирішення.

Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман обрушився з критикою на ФДМ через провал повторного конкурсу з приватизації ВАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ). На засіданні уряду 7 грудня він заявив, що невдалий повторний конкурс з продажу 99,567% акцій ОПЗ продемонстрував нездатність ФДМ в його нинішньому стані і за нинішнього керівництва ефективно проводити приватизацію.

Як заявив прем'єр-міністр на засіданні Кабміну 14 грудня, він відкладе прийняття всіх рішень щодо порушуваних ФДМ питань до проведення аудиту діяльності цього відомства.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА