20:29 27.03.2018

Суд продовжив арешт Дмитру Россошанському - винуватцю смертельної ДТП, в якій загинула сестра вбитої Ноздровської

2 хв читати
Суд продовжив арешт Дмитру Россошанському - винуватцю смертельної ДТП, в якій загинула сестра вбитої Ноздровської

У вівторок, 27 березня, суд на засіданні у справі ДТП за участю Дмитра Россошанського, засудженого в травні 2017 року до семи років позбавлення волі, продовжив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

"За клопотанням прокуратури Київської області обвинуваченому у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, Д.Россошанському продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

При цьому в облпрокуратурі зазначили, що "окремі громадяни" намагалися ввести в оману суспільство, поширюючи недостовірну інформацію, що начебто Д.Россошанський може вийти на волю вже 27 березня.

"Наголошуємо, що прокуратура Київської області діє виключно у рамках закону та робить усе можливе для встановлення об'єктивної істини в кримінальному провадженні", - запевнили у відомстві.

Як повідомлялося, Д.Россошанський був засуджений у травні 2017 року до семи років позбавлення волі за смертельну ДТП, в якій у вересні 2015 року загинула сестра юриста Ірини Ноздровської Світлана Сапатинська.

Юриста І.Ноздровську, яка проживала в селі Демидові Вишгородського району Київської області, знайшли мертвою в річці 1 січня 2018 року. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

8 січня 2018 року стало відомо про затримання підозрюваного в цьому злочині. Ним є Юрій Россошанський, батько Д.Россошанського. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту 8 березня 2018 року і продовжив його ще на два місяці.

Того самого дня радник міністра внутрішніх справ України, народний депутат із фракції "Народний фронт" Антон Геращенко повідомив, що мотивом вбивства І.Ноздровської була помста за її правозахисну діяльність.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За добу на Харківщині загинули чотири мирні жителі у результаті ворожих обстрілів

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

Черговий обстріл Одеси ще раз доводить важливість постачання Україні систем ППО

Війська РФ обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровської області, є пошкодження

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА