19:03 21.10.2019

YanAir запускає 12 додаткових рейсів з України до Грузії на новорічні свята

2 хв читати
YanAir запускає 12 додаткових рейсів з України до Грузії на новорічні свята

Авіакомпанія YanAir Airlines на новорічні свята виконає 12 додаткових рейсів із Києва та Харкова до Батумі, а також із Києва до Тбілісі (обидва - Грузія).

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Центрі розвитку туризму України з посиланням на YanAir, шість додаткових рейсів за маршрутом Київ-Батумі, два за маршрутом Харків-Батумі, а також чотири з Києва до Тбілісі будуть здійснені з 26 грудня до 5 січня 2020 року.

Вартість квитків із Києва до Тбілісі становитиме 6 тис. грн, з Києва до Батумі - 4,9 тис. грн в обидві сторони, включаючи багаж і харчування на борту.

"Уже другий рік поспіль у Батумі під час новорічних свят температура досягає +18-20 градусів, а в горах за 90 км від міста вже можна кататися на лижах, тому впевнений, що додаткові авіарейси будуть популярними серед українських туристів", - наводить Центр розвитку туризму України слова комерційного директора YanAir Тараса Стригуненка.

За даними Департаменту туризму і курортів Аджарії, в 2019 році в регіоні очікується збільшення українських туристів на 25-28% порівняно з 2018 роком. Україна за підсумками року увійде до п'ятірки країн, звідки прибуває найбільше туристів до Батумі.

Як повідомлялося, кількість українських туристів у Грузії в 2018 році становила 177 тис., що в 2,5 раза перевищило кількість туристів з України порівняно з 2012 роком.

За прогнозом Національної адміністрації туризму Грузії, в 2019 році турпотік з України становитиме приблизно 187 тис. осіб.

Авіакомпанія YanАir зареєстрована 15 червня 2012 року в Житомирі. У липні 2013 року отримала сертифікат на здійснення діяльності. Флот компанії складається з семи літаків - п'яти Боїнг -737 і двох Airbus (А320 і А321).

За даними держреєстру, кінцевим бенефіціаром компанії є Олексій Янчук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала ворожого інформатора, який готував ракетний удар по залізничних ешелонах ЗСУ

ГУР МО застерігає перед новим витком ворожих ІПСО

Із лінії фронту на Донеччині евакуйовано 300 осіб, зокрема 33 дитини, поранений один місцевий житель - ОВА

Додатковий період реєстрації для участі в НМТ триватиме 10-15 травня

Нардеп Костенко: Ухвалення законопроєкту про мотивацію військової служби допоможе мобілізації

Alyona Alyona & Jerry Heil виступлять під №2 у фіналі "Євробачення-2024"

Єрмак у розмові з Шоном Пенном наголосив на важливості поширення інформації про майбутній Саміт миру

РФ підтримуватиме високий темп атак на сході України, щоб домогтися успіхів до прибуття західної допомоги для ЗСУ, - ISW

Внаслідок нічного артобстрілу Липців постраждала мирна мешканка

Окупанти вранці продовжили обстрілювати прикордоння Сумської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА