13:35 11.01.2021

"Інтерхім" розширив програму клінічних випробувань ефективності "Аміксину" в терапії COVID-19

2 хв читати
"Інтерхім" розширив програму клінічних випробувань ефективності "Аміксину" в терапії COVID-19

Фармацевтична компанія ТДВ "Інтерхім" (Одеса) розширила програму клінічних випробувань ефективності свого препарату "Аміксин" у терапії COVID-19, повідомив генеральний директор компанії Анатолій Редер.

"Наразі ми розширили програму дослідження, новий протокол вже пройшов експертизу в ДЕЦ (дуже сподіваюся, що дозвіл МОЗ буде видано швидко). Згідно з новим протоколом, дослідження буде суттєво розгорнутішим, до нього буде включено вдвічі більше пацієнтів", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Редер також зазначив, що на новому етапі дослідження "Аміксину" пацієнтам проводитимуть додаткові аналізи, зокрема, пацієнтам, які беруть участь у дослідженні, робитимуть тести на С-реактивний білок, D-димер, фактор некрозу та інші, а також у пацієнтів контролюватимуть рівень прозапальних цитокінів.

"Це надзвичайно складний і дорогий аналіз, провести який може далеко не кожен лабораторний центр в Україні. Але для оцінки перебігу захворювання він дуже важливий", - сказав він.

Клінічні випробування ефективності "Аміксину" в терапії COVID-19 проводяться в чотирьох клінічних центрах - двох у Києві, в Одесі та Чернівцях.

Як повідомлялося, "Інтерхім" у травні 2020 року отримав схвалення Міністерства охорони здоров'я на проведення клінічних випробувань ефективності противірусного препарату "Аміксин" у лікуванні COVID-19.

ТДВ "Інтерхім" - одне з провідних фармацевтичних підприємств країни.

Засновано в 1992 році, є розробником і виробником оригінальних лікарських препаратів "Аміксин", "Гідазепам", "Левана", а також знеболювальних препаратів для важко- та онкохворих. Компанія є постачальником ліків за програмами Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

У 2016 році "Інтерхім" інвестував EUR50 млн у проект зі створення сучасного лабораторно-виробничого комплексу. У 2019 році підприємство сплатило понад 140 млн грн податків і зборів до державного бюджету України.

"Інтерхім" - член асоціації "Виробники ліків України" (АВЛУ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА