15:58 08.04.2013

Павло Балога ще раз подасть заяву про вихід із фракції Партії регіонів - "Єдиний центр"

1 хв читати

Народний депутат України Павло Балога заявляє, що ще раз напише заяву про вихід із фракції Партії регіонів і відправить рекомендованим листом на адресу апарату Верховної Ради.

Як повідомляє прес-служба партії "Єдиний центр", П.Балога зробить це для того, щоб вже не було спекуляцій з боку представників влади щодо існування чи не існування документа.

"Я давно подав документи на вихід із фракції Партії регіонів, але якщо апарат Верховної Ради не вміє працювати, тому це питання не до мене", - сказав депутат.

Політик заявляє, що причина затримки в оприлюдненні його заяви про вихід із фракції - бажання партії влади позбавити його мандата силами суддів Конституційного Суду саме як члена їхньої фракції.

П.Балога впевнений, що це рішення суду все одно повинні внести на розгляд парламентаріїв. І ще питання в тому, чи всі представники партії влади захочуть голосувати за позбавлення депутатських повноважень, адже розуміють, що завтра таке може статися з ними.

Як повідомлялося, 13 грудня прес-служба партії "Єдиний центр" повідомила, що П.Балога написав заяву про вихід зі складу фракції Партії регіонів у Верховній Раді. Відповідний документ було передано голові парламенту Володимиру Рибаку.

Павло Балога - рідний брат екс-міністра надзвичайних ситуацій України, народного депутата VII скликання, Віктора Балоги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА