16:17 12.11.2013

Найбільш раціональний шлях для України - прискорена інтеграція в МС, вважають у русі "ОКЕАН"

2 хв читати

Україна до 2015 року може стати членом Євразійського союзу, а потім, об'єднавши зусилля з Європою, створити єдиний економічний простір "від Лісабона до Владивостока", впевнені в міжнародному громадському русі "ОКЕАН" (Відкрита конфедерація європейських і азіатських народів).

"Це новий, альтернативний шлях, який допомагає Україні відчути свою національну самосвідомість", - заявив голова МОД "ОКЕАН" Вадим Мінгалєв на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Перший заступник голови МОД "ОКЕАН" Ігор Массалов повідомив , що організація була створена 12 грудня 2012 року, і весь цей час виконувала роз'яснювальну роботу на території країн-членів СНД про необхідність зміцнення Митного союзу (МС).

"За цей час вдалося виконати величезну роботу. Потрібно сказати , що в Україні вона здійснювалася паралельно з іншими громадськими організаціями, політичними партіями, зокрема, громадським рухом "Український вибір", Комуністичною партією України", - сказав він.

І.Массалов зазначив , що для України найбільш раціональним шляхом, що дозволить підняти економіку країни, є прискорена інтеграція в Митний союз.

"Україна, як член Митного союзу, а з 2015 року - Євразійського союзу, по суті буде центром тяжіння для всього світового співтовариства і, природно, Європи, посилившись необхідним чином відновивши зруйновані галузі економіки, Україна буде рівноправним і сильним партнером, будучи вже членом Євразійського союзу", - вважає він.

"А після цього ми можемо об'єднати зусилля з Європою, створивши єдиний економічний простір від Лісабона до Владивостока або як ми говоримо - від океану до океану", - додав він.

Як практичний крок, спрямований на зміцнення дружби, взаєморозуміння і взаємодопомоги між українським і російським народами, МОД "ОКЕАН" виступає з ініціативою надання гуманітарної допомоги громадянам Росії, які постраждали від стихійного лиха - катастрофічного паводку на Амурі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА