14:11 09.12.2013

Богословська закликала владу не застосовувати силу до мітингувальників у мерії

2 хв читати
Богословська закликала владу не застосовувати силу до мітингувальників у мерії

Народний депутат (яка вийшла з фракції Партії регіонів) Інна Богословська попередила президента України Віктора Януковича та представників виконавчої влади, що у разі застосування сили до громадян, які перебувають у Київській міській державній адміністрації, органи місцевого самоврядування стануть центром опору владі.

""Влада, яка прийшла на гаслі розширення повноважень місцевого самоврядування, цілеспрямовано знищувала його. Якщо зараз застосують силу до громадян, які перебувають у своїй мерії, то по всій країні органи місцевого самоврядування стануть центрами опору влади. Попереджаю про це президента і всіх у виконавчій владі!", - заявила І.Богословська у своєму блозі на "Українській правді" в понеділок.

"Київська мерія - це орган місцевого самоврядування. Нагадую всім, хто знову намагається показати силу. Повна відірваність від реалій життя і незнання закону тих, хто віддає накази силовикам, можуть призвести до катастрофи! Мерія - це як фортеця в середні століття, куди прагнули всі городяни під час небезпеки. Це не орган державної влади", - наголосила вона.

І.Богословська також закликала Південь і Схід України підтримати київський Євромайдан: "Кидайте роботу і виходьте на вулиці, сьогодні вирішується майбутнє України. Якщо ми промовчимо - завтра не буде ні роботи, ні майбутнього у наших дітей".

"Україна - вільна країна, це потрібно пам'ятати всім, хто мріє про лаври "українського Піночета", і хто заради досягнення власних цілей готовий застосувати силу до мирних людей", - вважає вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА