17:15 04.12.2017

Тігіпко завершив угоду з купівлі будкомпанії Building Invest Group

2 хв читати
Тігіпко завершив угоду з купівлі будкомпанії Building Invest Group

Компанія Devisal Limited (Нікосія, Кіпр), що належить українському бізнесменові Сергію Тігіпку, завершила операцію з купівлі будівельної компанії "Білдінг Інвест Груп" (ТОВ, Київ).

Згідно з даними Єдиного держреєстру станом на 4 грудня, Devisal Limited, кінцевим бенефіціаром якої зазначений С.Тігіпко, є власником 100% статутного капіталу "Білдінг Інвест Груп".

Згідно з держреєстром, Devisal Limited також є власником 99,9% статутного капіталу ТОВ "Група ТАС", що також належить С.Тігіпко.

Як повідомлялося, у вересні 2017 року Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл компанії Devisal Limited придбати акції компанії Yuansa Limited (Нікосія, Кіпр).

За даними Єдиного держреєстру станом на 19 вересня 2017 року, Yuansa Limited була власником ТОВ "Білдінг Інвест Груп".

Раніше повідомлялося, що ТОВ "Білдінг Інвест Груп" виступає девелопером проекту будівництва триповерхового торгово-розважального центру (ТРЦ) Podol Mall районного формату на вул. Оленівській, 23 біля ст. метро ім. Тараса Шевченка в Києві. Введення об'єкта в експлуатацію було заплановано на 2015 рік.

Згідно з даними офіційного веб-сайту ТРЦ, передбачалося, що загальна площа проекту становитиме 35 тис. кв. м, орендна - 31,3 тис. кв. м. Інфраструктура об'єкта також передбачала підземну автостоянку на 138 автомобілів.

Генеральним підрядником проекту виступило ТОВ "Київська Проектно-Будівельна Компанія".

ТОВ "Білдінг Інвест Груп" засноване в 2002 році. Основним видом діяльності є будівництво житлових і нежитлових приміщень.

Статутний капітал "Білдінг Інвест Груп" становить 50 млн грн.

Група "ТАС" заснована в 1998 році. Сфера її бізнес-інтересів охоплює фінансовий сектор (банківський та страховий сегменти), промисловість, нерухомість, агросектор, венчурні проекти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА