18:43 14.02.2019

Уряд повернув попередні соцнормативи споживання газу для розрахунку субсидій

1 хв читати
Уряд повернув попередні соцнормативи споживання газу для розрахунку субсидій

Кабінет Міністрів України повернув попередні соціальні нормативи споживання газу, що застосовуються під час розрахунку субсидій для населення.

Згідно з рішенням, ухваленим на засіданні уряду в середу, Кабмін відновив дію постанови №609 від 18 серпня 2017 року. Відповідно до документа, нормативи споживання газу, що застосовуються під час розрахунку субсидій, діють на рівні: 3,3 куб. м (замість 4,4 куб. м) на людину на місяць за наявності газової плити та централізованого гарячого водопостачання (ЦГВ); 5,4 куб м (замість 7,1 куб. м) за наявності газової плити та відсутності ЦГВ і газового водонагрівача; 10,5 куб. м (замість 14 куб. м) за наявності газової плити та водонагрівача.

Раніше, 30 січня, своєю постановою №63, Кабмін повернув знижені норми споживання газу для населення без лічильників. Цим документом було скасовано низку постанов, зокрема №609. Замість неї набув чинності попередній документ, що регламентує соцнормативи споживання газу для розрахунку субсидій на рівні 4,4 куб. м, 7,1 куб. м, 14 куб. м.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА