17:18 27.08.2019

Фонд Євразія уточнив технічні вимоги щодо створення підсистеми Єдиного вебпорталу “Електронний кабінет громадянина”

2 хв читати
Фонд Євразія уточнив технічні вимоги щодо створення підсистеми Єдиного вебпорталу “Електронний кабінет громадянина”

Фонд Євразія уточнив технічні вимоги конкурсу щодо виявлення потенційного виконавця для створення інформаційної підсистеми Єдиного вебпорталу органів виконавчої влади “Електронний кабінет громадянина” (ЕКГ), йдеться на офіційному сайті проекту “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах” (TAPAS).

Опис змін доступний за посиланням.

Згідно документу, ЕКГ розробляється як компонент Єдиного веб-порталу органів виконавчої влади України. Головна мета створення ЕКГ полягає у створенні єдиної точки входу для отримання інформації про себе як громадянина України з більшості державних реєстрів та надання можливостей безшовного переходу до інших кабінетів за принципом єдиної системи ідентифікації за прикладом сервісів Google.

Підряднику необхідно розробити концепцію та базовий функціонал ЕКГ та здійснити його відповідні інтеграції з середовищем обміну даними Трембіта, з Інтегрованою Системою Електронної Ідентифікації, з Системою електронної взаємодії органів виконавчої влади для забезпечення можливості офіційного звернення громадян до органів влади.

ЕКГ має передбачати можливість динамічного обміну інформацією у режимі запит-відповідь з десятьма електронними державними реєстрами з використанням Трембіти та у відповідних інформаційних блоках ЕКГ у зручному форматі відображати користувачу інформацію про його об'єкти та права.

Як повідомлялося раніше, набувачем системи є Державне агентство з питань електронного урядування. Кінцевий термін надання пропозицій - 9 вересня поточного року.

Фонд Євразія, виконавець проекту “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах”, фінансується Урядом США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Департаментом із міжнародного розвитку уряду Великої Британії (UK aid).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА